Visionary Circle met Lard Friese, CEO bij Aegon

30 oktober 2024

Tijdens deze Visionary Circle deelt Lard Friese, CEO bij Aegon, zijn inzichten over Aegon's transformatie die wordt gedreven door financiële en economische ontwikkelingen die de industrie en onze markten raken. Hoe krijg je mensen mee en ga je om met cultuurverandering? Lard deelt zijn perspectief over hoe je succesvol kunt blijven in de toekomst.

Lard Friese, Aegon

Inschrijven
speaker
Lard Friese

CEO

Lard Friese behaalde een Master of Law-graad aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft het grootste deel van zijn professionele carrière in de insurance-industrie gewerkt, waaronder tien jaar bij Aegon tussen 1993 en 2003. Vanaf 2008 werkte hij bij ING, waar hij verschillende functies bekleedde. In juli 2014, na de afronding van de Initial Public Offering van NN Group N.V., werd hij de CEO van NN Group. Tijdens zijn periode bij NN Group leidde hij een breed scala aan bedrijven in Europa en Azië en creëerde hij een stabiele basis voor groei en aandeelhouderswaarde.

Lard heeft uitgebreide ervaring in de gebieden insurance, investment management, klantgerichtheid, mergers and acquisitions, en business transformation. De heer Friese werd per 1 maart 2020 aangesteld als CEO Designate en is benoemd tot uitvoerend directeur van de Raad van Bestuur tot het einde van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders die in 2024 wordt gehouden. De heer Friese is CEO en voorzitter van het Executive Committee van Aegon Ltd.

Lard is lid van de Raad van Commissarissen van ASR Nederland N.V. en lid van de Raad van Commissarissen van Pon Holdings B.V. (niet-beursgenoteerd). Lard is ook lid van de Raad van Bestuur van The Geneva Association, de toonaangevende wereldwijde denktank voor de insurance-industrie.

Company
Aegon

Informatie
Onderwerp

Meer informatie volgt.

Programma

Locatie: n.t.b.

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Boardroom members

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.