Flevum Chief Talk

Digitale Transformatie Deel 3

Bekijk hier het derde deel van de tweede aflevering van Chief Talk over Digitale Transformatie met Ronald den Elzen | CDO & CTO | Heineken en Jurre Mulder | CDO & CIO | Intergamma. In dit deel wordt onder andere ingegaan op de marketingmogelijkheden die digitale transformatie oplevert.

De laatste afleveringen

Aflevering 4:
Digitale Transformatie Deel 3
play volume
Aflevering 3:
Digitale Transformatie Deel 2
play volume
Aflevering 2:
Digitale Transformatie Deel 1
play volume
Aflevering 1:
Innovatie
play volume

Wat is Chief Talk?

Flevum Chief Talk is een video-interview show waar “Chiefs” vanuit eigen ervaring gezamenlijk ingaan op een onderwerp. Sprekers zullen tijdens de uitzending uitdagingen en stellingen achtereenvolgens aan elkaar voorleggen. Op deze manier wordt een discussie op gang gebracht en kan elke expert zijn of haar eigen visie betreffende het onderwerp presenteren.

Challenge

Flevum bereidt de sprekers voor op de gespreksinhoud en stelt de gespreks-leidende vraagstukken op. Als laatste onderdeel van het gesprek vragen wij elke spreker om een vraagstuk binnen een verrassend onderwerp aan te dragen dat niet direct in het straatje van de andere spreker(s) ligt. Wij streven naar een authentiek gesprek tussen ‘thought-leaders’ en maken van onze Chief Talks altijd een open gesprek.

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.