Vacature: Project- & Eventmanager (32- 40 uur per week)

Over Flevum

Flevum is een netwerkorganisatie die zich al ruim 20 jaar bezighoudt met de organisatie van inhoud gedreven en kleinschalige dinerbijeenkomsten voor het Senior Management, Directie en de RvB van top 500 organisaties, alsmede de zorgsector en de (Rijks)overheid. Doel van de programma’s die wij ontwikkelen is het op peer-to-peer niveau uitwisselen van ervaringen en uitdagingen waarvoor de deelnemers zich in hun functies gesteld zien. Centraal staat open, eerlijke kennis- en ervaring uitwisseling. De ontmoetingen vinden plaats in een besloten omgeving zonder publiciteit waardoor er ruimte ontstaat voor open discussies. De avond wordt altijd ingeleid door een spreker uit de praktijk, waarna ruim de gelegenheid is voor interactie en discussie – met de sprekers, maar ook met de andere deelnemers. Deze bijeenkomsten organiseren wij zelfstandig, dan wel in opdracht van één of meerdere opdrachtgevers.

Inmiddels zijn we met 25 medewerkers, verspreid over verschillende vestigingen. Deze functie is voor ons hoofdkantoor in Vlaardingen.

Functieomschrijving

Als project- en Eventmanager ben je verantwoordelijk voor de correcte en tijdige uitvoering van hetgeen met de opdrachtgever is overeengekomen. Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt en sta je in nauw contact met de opdrachtgever. Daarnaast bewaak jij de voortgang en zorg je ervoor dat het project organisatorisch succesvol georganiseerd en afgerond wordt. Hierbij draag je zorg voor tijdsplanning, kwaliteit en communicatie. Gedurende de projecten coördineer je intern alle operationele acties en voortgang richting de opdrachtgever.

Wij vragen

• Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding.
• Je beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met projectmanagement/eventmanagement.
• Je bent een uitstekende communicator en in staat om verschillende stakeholders met elkaar te verbinden.
• Je bent in staat om een gelijkwaardig klantgesprek te voeren en een professionele sparringpartner voor meerdere partijen te zijn.
• Je bent in staat zelfstandig een uitgebreid projectenportfolio te beheren.
• Je bent aanwezig bij (avond)bijeenkomsten.
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Je handelt resultaat- en klantgericht.
• Voor jou geldt: afspraak = afspraak.

Wij bieden

Wij bieden jou als project- en programmamanager, naast een uitdagende functie, leuke collega’s, volop doorgroeimogelijkheden en uitdagende klant omgevingen.

Solliciteren
Solliciteren op deze vacature? Uitsluitend sollicitaties met uitgewerkt CV en motivatie worden in behandeling genomen. Je kunt deze sturen naar lveringmeier@flevum.nl t.a.v. Liesbeth Veringmeier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.