Werkstudent Program Development

Flevum

Met een jong team van 25 medewerkers organiseert Flevum al ruim 20 jaar kleinschalige en inhoud gedreven netwerkbijeenkomsten voor bestuurders en het senior management van de top 500 Nederlandse bedrijven, de overheid en de zorgsector. Deze bijeenkomsten organiseren wij rondom een achttal strategische thema’s zoals business transformatie, innovatie, marketing, energie transitie, future of work en security. Momenteel vinden al deze bijeenkomsten in een digitaal format plaats maar we  hopen uiteraard in de loop van dit jaar ook weer live en hybride bijeenkomsten te mogen organiseren. Vind je het leuk om in een jong en divers team te werken en ben jij goed in het managen van verwachtingen van onze opdrachtgevers? Dan ben jij misschien wel de Project Manager Events die wij zoeken!

Wat jij gaat doen

Als werkstudent werk je onder coördinatie van een Flevum Manager Program Development. Er wordt een coaching en leertraject afgestemd. Na de oriëntatiefase bepalen we samen welke sectoren/thema’s het best bij jou passen, aan de hand van je studierichting en interesses. Onder supervisie krijg je een aantal klanten toegewezen waarvoor je inhoudelijke programma’s maakt, daarvoor doe je deskresearch. Je bent ook betrokken bij de uitvoering van de programma’s, planning en logistiek dus. Ook het onderhouden van een aantal contacten is een onderdeel van de job. Je krijgt ondersteuning voor je werkzaamheden van de secretariële en logistieke staf.

Wij vragen

  • Uitstekende communicatievaardigheden; Flevum opereert in het hoogste bedrijvensegment, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn dus een must!
  • Je bent pro-actief, niet bang om zelf initiatief te nemen
  • Je bent klantgericht en hebt discipline
  • Je volgt een WO studie. Een journalistieke opleiding / ervaring is een pré
  • Woonachtig in omgeving Rotterdam

Wij bieden jou

  • Een professionele werkomgeving
  • Goede begeleiding
  • Toegang tot interessant netwerk
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Afhankelijk van leeftijd en studie/werkervaring is de vergoeding tussen 9 en 14 euro per uur

Solliciteren op deze vacature? Uitsluitend sollicitaties met uitgewerkt CV en motivatie worden in behandeling genomen. Deze kun je beide opsturen naar lveringmeier@flevum.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Veringmeier.

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.