Project Manager Events (32-40 uur)

Flevum organiseert kleinschalige (netwerk-) bijeenkomsten voor bestuurders en het senior management van de top 500 Nederlandse bedrijven, de overheid en de zorgsector. Deze bijeenkomsten zijn inhoud gedreven en de uitwisseling van kennis staat centraal.

Wat je doet als Project Manager Events

Wanneer de inhoud van een bijeenkomst is bepaald, zorg jij van A tot Z voor de organisatie ervan. Dit doe je in samenspraak met opdrachtgever en sprekers, tijdens inhoudelijke voorbesprekingen, evaluaties etc.
In deze rol kun je impact maken op de klanttevredenheid van opdrachtgever en deelnemers. Je gaat dan ook voor kwalitatief hoogstaande events en ziet het liefst dat onze opdrachtgever bij de evaluatie al uitkijkt naar een volgende bijeenkomst.

Hoe jij het verschil gaat maken

 • Jij bent, door jouw 3+ jaar werkervaring met projectmanagement/eventmanagement, goed in het stellen van prioriteiten en je schakelt gemakkelijk tussen de verschillende opdrachten.
 • Je bent een professionele sparringpartner voor opdrachtgevers, sprekers en andere stakeholders. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands voer jij gelijkwaardige gesprekken. En je talent voor het verbinden van mensen komt hier ook goed van pas.
 • Net zo belangrijk is jouw creatieve energie en oplossingsgerichtheid. Jij laat jouw ideeën en mening horen. Zo draag je bij aan onze ambitie om het beste resultaat neer te zetten voor onze opdrachtgevers en deelnemers.
 • Af en toe een avond werken vind je geen probleem. Door jouw verantwoordelijkheidsgevoel begrijp je dat het belangrijk is om aanwezig te zijn bij de bijeenkomsten die je hebt georganiseerd.
 • Je hebt snel begrip van complexe onderwerpen. Je hebt HBO/WO denkniveau.

Wat je krijgt van ons

 • Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. We kijken graag samen naar jouw persoonlijke ambities en hoe we die vorm kunnen geven binnen onze organisatie. Zodat je het beste uit jezelf, en jouw specifieke kwaliteiten kunt halen.
 • Uitdagende klantomgevingen op hoog en strategisch niveau. Je hebt immers contact met het C-level van de top 500 Nederlandse bedrijven.
 • Salaris van €2.500,00 – €4.000,00. Afhankelijk van ervaring.
 • Aegon Pensioenplan
 • Laptop en telefoon
 • De gelegenheid om thuis te werken. Het draait tenslotte om de output. 
 • Reiskostenvergoeding zoals wettelijk bepaald.

Hier kom je te werken

In een jong en divers team van 25+ collega’s. Bij Flevum hebben wij een bijzonder ambitieus werk- en denkniveau; We organiseren 125+ bijeenkomsten per jaar. Tegelijkertijd staan wij no-nonsense in het leven en houden van een informele werksfeer.

Samen met onze partners werken we al ruim 20 jaar aan een gemeenschappelijk doel; waardevolle connecties. Een netwerk van verbindingen met andere organisaties, (potentiële) klanten en stakeholders is namelijk enorm belangrijk voor het succes van een onderneming. Wij helpen deelnemers ontwikkelingen te duiden en te vertalen naar producten en diensten. De snelheid van innovatie stijgt en het vermogen om snel te reageren op veranderende vraag en marktposities wordt versterkt. 

Sollicitatieproces

Kom jij ons helpen bij de organisatie van bijeenkomsten voor bestuurders + senior management van de top 500 Nederlandse bedrijven, de overheid en de zorgsector?  Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Liesbeth Veringmeier via lveringmeier@flevum.nl. Heb je nog vragen? Ook dan kun je bij Liesbeth terecht.

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.