Manager Program Development (32-40 uur)

Kom jij je verdiepen in de onderwerpen die de Nederlandse topbestuurder bezighouden?

Flevum organiseert kleinschalige (netwerk-) bijeenkomsten voor bestuurders en het senior management van de top 500 Nederlandse bedrijven, de overheid en de zorgsector. Deze bijeenkomsten zijn inhoud gedreven en de uitwisseling van kennis staat centraal. Als Manager Program Development kun jij een positieve impact maken op de inhoudelijke kwaliteit en relevantie van deze bijeenkomsten. En dus op de ervaring van de deelnemers!

Wat je doet als Manager Program Development

Acht strategische thema’s vormen de basis van onze programmalijnen. Denk onder meer aan innovatie, marketing, energie transitie en cybersecurity. Jij bent, samen met je teamleden, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de inhoud van deze programmalijnen. Je vertaalt trends in de markt en de behoeften in het netwerk naar concrete onderwerpen voor bijeenkomsten. De daarbij behorende sprekers weet jij ook aan te trekken.  

Hoe jij het verschil gaat maken

 • Doordat je een WO-diploma op zak hebt ben je goed in staat om je nieuwe en complexe onderwerpen snel eigen te maken. Je ijzersterke analytische vaardigheden komen hierbij goed van pas.
 • Je gaat het gesprek aan met het netwerk en de sprekers en schrijft uitnodigingen voor de bijeenkomsten. Door jouw affiniteit met het schrijven van teksten en je communicatieve vaardigheden gaat dit je goed af. Zowel in het Engels als Nederlands.
 • Door je talent voor het bewaren van overzicht kun je prioriteiten stellen en schakelen tussen de verschillende opdrachten. Zo zorg jij dat het programma waarvoor jij verantwoordelijk bent op tijd gereed is. Dan kan het door de Project Manager – waarmee jij nauw zult samenwerken – verder georganiseerd worden.
 • Je leergierigheid maakt dat je op hoogte bent van ontwikkelingen in de markt.

Wat je krijgt van ons

 • Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. We kijken graag samen naar jouw persoonlijke ambities en hoe we die vorm kunnen geven binnen onze organisatie. Zodat je het beste uit jezelf, en jouw specifieke kwaliteiten kunt halen.
 • Uitdagende klantomgevingen op hoog en strategisch niveau. Je hebt immers contact met het C-level van de top 500 Nederlandse bedrijven.
 • Salaris van €2.500,00 – €4.000,00. Afhankelijk van ervaring.
 • Aegon Pensioenplan
 • Laptop en telefoon
 • De gelegenheid om thuis te werken. Het draait tenslotte om de output. 
 • Reiskostenvergoeding zoals wettelijk bepaald.

Hier kom je te werken

In een jong en divers team van 25+ collega’s. Bij Flevum hebben wij een bijzonder ambitieus werk- en denkniveau; We organiseren 125+ bijeenkomsten per jaar. Tegelijkertijd staan wij no-nonsense in het leven en houden van een informele werksfeer.

Samen met onze partners werken we al ruim 20 jaar aan een gemeenschappelijk doel; waardevolle connecties. Een netwerk van verbindingen met andere organisaties, (potentiële) klanten en stakeholders is namelijk enorm belangrijk voor het succes van een onderneming. Wij helpen deelnemers ontwikkelingen te duiden en te vertalen naar producten en diensten. De snelheid van innovatie stijgt en het vermogen om snel te reageren op veranderende vraag en marktposities wordt versterkt. 

Sollicitatieproces

Kom jij als programmamaker impact maken op bijeenkomsten voor bestuurders en het senior management van de top 500 Nederlandse bedrijven, de overheid en de zorgsector?  Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Liesbeth Veringmeier via lveringmeier@flevum.nl. Heb je nog vragen? Ook dan kun je bij Liesbeth terecht.

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.