Manager Flevum Corporate Netwerk (32-40 uur)

Kom jij sturing geven aan hét netwerk voor de Nederlandse topbestuurders? 

Met het Corporate programma brengt Flevum CEO’s, COO’s en CFO’s van top 500 organisaties bij elkaar. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten, in kleine en besloten kring, worden visies op de toekomst en ervaringen met elkaar gedeeld. Zo biedt het programma een venster op actuele trends en ontwikkelingen, die van invloed zijn op het besturen van de organisatie. Als Manager Flevum Corporate Netwerk kun jij dan ook een enorme waarde creëren voor de leden en gastheer/gastvrouw!

Wat je doet als Manager Flevum Corporate Netwerk

Je bent ambassadeur. Hét gezicht binnen het netwerk. In deze rol ben je namelijk eindverantwoordelijk voor de leden van het netwerk (inclusief werving van nieuwe leden), de invulling van het programma en de organisatie ervan. Je creëert je eigen ingangen, acties en kansen. Je staat dan ook in contact met de bestuurders van de top 500 bedrijven in Nederland en zorgt ervoor dat je ´top of mind´ blijft binnen deze doelgroep. 

Hoe jij het verschil gaat maken 

  • Met jouw ruime ervaring en kennis van de corporate markt (HBO/WO niveau) kunnen we jou echt een professional noemen.  
  • Door jouw oprechte interesse in de thema’s die spelen bij de leden (beschikbaarheid van talent, digitale veiligheid, weerbaarheid, diversiteit, duurzaamheid) ben je een gesprekspartner op niveau. Ook in het Engels. Je bent in staat om wensen en behoeften te achterhalen d.m.v. consultative selling. Sterk in communicatie dus! 
  • Je bent resultaatgericht. Met een ondernemende instelling ga jij actief aan de gang om targets te halen.  

Wat je krijgt van ons 

  • Een uitdagende functie bij het grootste kennisnetwerk van Europa voor executives. 
  • Een OTE van €75K – €90K. Het bruto maandsalaris bedraagt €4.000,00 – €5.000,00 (afhankelijk van ervaring), met daarbovenop een uitdagende bonusregeling 
  • Uiteraard ook vakantiedagen (25) en een Aegon pensioenplan.  
  • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden vullen we graag in overleg met jou in. 
  • De gelegenheid om thuis te werken. Het draait tenslotte om de output.  
  • We kijken graag samen naar jouw persoonlijke ambities en hoe we die vorm kunnen geven binnen onze organisatie. Zodat je het beste uit jezelf, en jouw specifieke kwaliteiten kunt halen. 

Hier kom je te werken

In een jong en divers team van 25+ collega’s. Bij Flevum hebben wij een bijzonder ambitieus werk- en denkniveau; We organiseren 150+ per jaar. Tegelijkertijd staan wij no-nonsense in het leven en houden van een informele werksfeer.

Samen met onze partners werken we al ruim 20 jaar aan een gemeenschappelijk doel; waardevolle connecties. Een netwerk van verbindingen met andere organisaties, (potentiële) klanten en stakeholders is namelijk enorm belangrijk voor het succes van een onderneming. Wij helpen deelnemers ontwikkelingen te duiden en te vertalen naar producten en diensten. De snelheid van innovatie stijgt en het vermogen om snel te reageren op veranderende vraag en marktposities wordt versterkt. 

Sollicitatieproces

Word jij het gezicht van het Flevum Corporate Netwerk? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Liesbeth Veringmeier via lveringmeier@flevum.nl. Heb je nog vragen? Ook dan kun je bij Liesbeth terecht. 

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.