Agendabeheer / Medewerker Secretariaat (20-24 uur)

Klinken flexibele uren en veel thuiswerken jou als muziek in de oren? Dan hebben wij dé baan voor jou! Bij Flevum bieden we je de kans om een cruciale rol te spelen in het ondersteunen van ons team van projectmanagers. We organiseren exclusieve, inhoud gedreven netwerkbijeenkomsten voor topbestuurders en senior management van de top 500 Nederlandse bedrijven, de overheid en de zorgsector. Als agendabeheerder ben jij de spil in onze dynamische organisatie en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je krijgt de ruimte om je professioneel te ontwikkelen, met flexibele werktijden die passen bij jouw leefstijl, en een informele werksfeer in een ambitieus en jong team. Klaar voor een nieuwe uitdaging waarin jij het verschil kunt maken? Lees dan snel verder!

Jouw rol als Agendabeheerder

Als agendabeheerder vervul je een cruciale rol in het ondersteunen van ons team van projectmanagers. Je draagt bij aan de professionaliteit en dynamiek van Flevum, met een flinke dosis gezelligheid.

Wat je gaat doen

Binnen Flevum is gestroomlijnde communicatie en agendaplanning essentieel. Je houdt je voornamelijk bezig met het beheren van agenda’s van meerdere collega’s. Van kennismakingen met sprekers en opdrachtgevers tot evaluatiegesprekken en sales meetings, zowel fysiek als online. Een afspraak inplannen met vijf verschillende, drukbezette senior managers uit de corporate wereld? Regel jij!

Daarnaast pak je een deel van het office management op, zoals bestellingen, telefoonbeheer. Je ziet waar er extra taken liggen en neemt deze proactief op je.

Hoe jij het verschil maakt

Met jouw relevante secretariële werkervaring (o.a. agendabeheer en het inplannen van calls) ben je organisatorisch sterk en accuraat. Het MS Office-pakket (Word, Excel, PowerPoint en MS Teams) kent geen geheimen voor jou.

Je hebt minimaal een gerichte mbo-opleiding met ervaring.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels. Je bent een echte teamspeler en houdt ervan je team te ontzorgen, met een proactieve instelling.

Wat wij bieden

  • Flexibele werktijden die aangepast zijn aan jouw leefstijl.
  • Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke groei.
  • Interactie met uitdagende klantomgevingen. 
  • Salaris tussen 2200,- / 2800,-.
  • Aegon Pensioenplan.
  • De gelegenheid om thuis te werken. Het draait tenslotte om de output.
  • Reiskostenvergoeding zoals wettelijk bepaald.

Werkomgeving

Je komt te werken in een jong en divers team van 25+ collega’s. Bij Flevum heerst een bijzonder ambitieus werk- en denkniveau; we organiseren meer dan 125 bijeenkomsten per jaar. Tegelijkertijd houden we van een informele werksfeer met een Rotterdamse toon. 

Sollicitatieproces

Zie jij jezelf al werken als onze nieuwe Agendabeheerder? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Liesbeth Veringmeier via lveringmeier@flevum.nl. Heb je nog vragen? Ook dan kun je bij Liesbeth terecht.

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.