Agendabeheer (20-32 uur)

Flevum organiseert kleinschalige (netwerk-) bijeenkomsten voor bestuurders en het senior management van de top 500 Nederlandse bedrijven, de overheid en de zorgsector. Deze bijeenkomsten zijn inhoud gedreven en de uitwisseling van kennis staat centraal.

Als Agendabeheerder speel jij een cruciale rol in het ondersteunen van ons team van projectmanagers.  Je draagt bij aan de professionaliteit, en dynamiek van Flevum. En de gezelligheid niet te vergeten.

Wat je doet als Agendabeheerder

Je houdt je (vanzelfsprekend) voornamelijk bezig met het agendabeheer van meerdere collega’s. Een afspraak inplannen met vijf verschillende, drukbezette, senior managers uit de corporate wereld? Regel jij!
Van kennismakingen met sprekers/opdrachtgevers en voortgangsbesprekingen, tot evaluatiegesprekken en sales meetings. Zowel fysiek als online. Jij weet het in te passen. Daarbij weet je goed in te schatten wat prioriteit heeft.

Daarnaast is er ruimte voor jou om een deel van het officemanagement op te pakken. Waar liggen er extra taken op het gebied van bestellingen, telefoonbeheer, organiseren van interne events? Jij ziet ze en pakt ze op.

Hoe jij het verschil gaat maken

  • Door jouw (aantoonbare) relevante secretariële werkervaring (o.a. agendabeheer, inplannen calls) ben je organisatorisch sterk en accuraat. Het MS Office-pakket (Word, Excel, PowerPoint en MS Teams) kent voor jou geen geheimen.
  • Je hebt minimaal een gerichte mbo-opleiding met ervaring.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.
  • De definitie van teamspeler? Dat ben jij. Een team ontzorgen, daar hou je van. Dat doe je met een flinke dosis gezelligheid en proactieve instelling.
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto? Dat zien wij als een pré.

Wat je krijgt van ons

  • Werktijden die aangepast zijn op jouw leefstijl. Samen bekijken hoe we hier invulling aan geven. Wil je graag je kinderen uit school halen en op woensdagmiddag vrij zijn? Of start jij elke dag met een yogales en wil je om 9.30 uur beginnen? Dan kan dat. Het is uiteraard wel belangrijk voor je collega’s om te weten wanneer ze op je kunnen rekenen, dus deze tijden staan wel vast.
  • Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke groei. Samen kijken we naar jouw ambities en hoe we deze kunnen realiseren binnen onze organisatie.
  • Interactie met uitdagende klantomgevingen op hoog en strategisch niveau.
  • Een passend salaris.
  • De gelegenheid om, waar nodig, thuis te werken.

Hier kom je te werken

In een jong en divers team van 25+ collega’s. Bij Flevum hebben wij een bijzonder ambitieus werk- en denkniveau; We organiseren 125+ bijeenkomsten per jaar. Tegelijkertijd staan wij no-nonsense in het leven en houden van een informele werksfeer.

Samen met onze partners werken we al ruim 20 jaar aan een gemeenschappelijk doel; waardevolle connecties. Een netwerk van verbindingen met andere organisaties, (potentiële) klanten en stakeholders is namelijk enorm belangrijk voor het succes van een onderneming. Wij helpen deelnemers ontwikkelingen te duiden en te vertalen naar producten en diensten. De snelheid van innovatie stijgt en het vermogen om snel te reageren op veranderende vraag en marktposities wordt versterkt. 

Sollicitatieproces

Zie jij jezelf al werken als onze nieuwe Agendabeheerder? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Liesbeth Veringmeier via lveringmeier@flevum.nl. Heb je nog vragen? Ook dan kun je bij Liesbeth terecht.

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.