Voorbij de loonstrook | ADG Dienstengroep op de arbeidersmarkt

19 april 2023

Tijdens dit Vision Dinner deelt Daan Hendriks, CFO van ADG Dienstengroep, zijn visie op uitdagingen en kansen in de diensteneconomie. Hoe beïnvloedt de krapte op de arbeidsmarkt zijn werk als CFO? Hoe de portefeuille hervormen om relevant te blijven en de winstgevendheid in de toekomst te maximaliseren, en hoe hervormt ADG de relatie tussen werkgever en werknemer? Daan Hendriks gaat in op de dilemma's die komen kijken bij het financieel management van een arbeidersgroep en zorgt voor een prikkelende discussie en zinvolle inzichten. Wij nodigen u van harte uit om dit evenement bij te wonen.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Daan Hendrik, ADG Dienstengroep

Inschrijven
speaker
Daan Hendrik

CFO

Daan Hendriks trad in 2019 in dienst bij ADG Dienstengroep en werd in juni 2021 aangesteld als CFO. De heer Hendriks begon zijn carrière bij ABN AMRO in 2005 en vervulde verschillende managementfuncties voordat hij in 2015 bij Metyis als partner in dienst trad. Hij behaalde een diploma Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Company
ADG Dienstengroep

Bij ADG steken tienduizenden hardwerkende mensen met de meest uiteenlopende achtergronden elke dag weer hun handen uit de mouwen. Zij verzetten bergen werk en zijn hiermee belangrijke schakels in de Nederlandse economie. Juist de doeners in onze maatschappij zorgen ervoor dat plannen daadwerkelijk tot uitvoer komen. Deze herkenning en erkenning is kenmerkend voor alle bedrijven binnen ADG. We zijn er trots op dat al deze mensen ervoor kiezen om bij ons te willen werken en dat stralen we uit.

Informatie
Onderwerp

ADG Dienstengroep vindt zijn oorsprong in het schoonmaakbedrijf Asito, opgericht in 1952 door Joop van Riemsdijk. Na 70 jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot ADG met 12 bedrijven en 42.000 medewerkers, maar toch 100% familiebezit. Als een echt arbeidersbedrijf is ADG uitsluitend gebouwd op de service die door hun medewerkers wordt ingezet. Maar hoe blijf je een aantrekkelijke werkgever in tijden van krapte op de arbeidsmarkt? En welke financiële uitdagingen brengt een arbeidersbedrijf met zich mee? CFO Daan Hendriks ziet uitdaging in het vinden van nieuwe medewerkers, maar is ook trots op ADG's benadering van duurzame ontwikkelingsdoelen en ondersteuning van medewerkers. Met een derde van de medewerkers in de schoonmaakbranche die minstens één keer loonsbeslag heeft gekregen, vraagt Hendriks’ rol als CFO om een combinatie van financiële analyse met een sociale benadering.

Programma

Locatie: n.t.b.

17:30 | Inloop
18:00 | Inhoudelijk programma
20:30 | Einde

Doelgroep

CFO

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.