Aligning Business Goals with Societal Challenges | Balancing Both in the Business’ Operations

28 juni 2023

VodafoneZiggo, na het succesvol samenvoegen van twee organisaties, staat het bedrijf op het punt om haar vernieuwde bedrijfsstrategie te onthullen. Met een scherpe focus op strategische pijlers zoals het leveren van een uitzonderlijke klantervaring en vooruitgang voor iedereen, inclusief het verkleinen van de ecologische voetafdruk, gaat het bedrijf spannende tijden tegemoet.

Hoe kan het financieel gezond blijven, kosten verlagen en zijn doelen bereiken? Daarnaast wil VodafoneZiggo maatschappelijke uitdagingen aanpakken, zoals CO2-neutraal worden met behoud van duurzaam rendement op kapitaal.

Tijdens het komende Vision Dinner zal Ritchy Drost, CFO van VodafoneZiggo, zijn inzichten delen over deze uitdagingen, waaronder het concept van Integrated Reporting. Ook gaat hij in op het vinden van de juiste balans tussen financiële en maatschappelijke doelstellingen.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Ritchy Drost, VodafoneZiggo

Inschrijven
speaker
Ritchy Drost

CFO

Company
VodafoneZiggo

moderator
Dorin Ioanas

Corporate VP, F&A Practice

Dorin heeft meer dan 17 jaar ervaring in het ontwerpen van grootschalige transformatieprogramma's voor internationale bedrijven in meerdere industriële sectoren. Hij is gespecialiseerd in optimalisatie van operationele modellen, inclusief GBS-structuurontwerp en procestransformatie, met als doel de operationele efficiëntie en effectiviteit te maximaliseren. Hij heeft een Master's Degree in Accounting Management van de Economische Universiteit van Boekarest, hij is een Fellow ACCA-lid en Six Sigma Green Belt-gecertificeerd.

Company
WNS

Informatie
Onderwerp

Strategic Focus | Integrated Reporting | Broad Leadership

Programma

Locatie: restaurant De Hoefslag, Bosch en Duin

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

CFO, CPO

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.