The Value of Procurement | How to reduce costs and increase agility while maintaining best-in-class quality

6 juli 2023

Agfa-Gevaert Group is bezig om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Agfa doet dit door digitalisering, het vereenvoudigen van hun bedrijfspraktijken, het verbeteren van procesefficiëntie en het optimaliseren van de financiële dienstverleningsorganisatie. Door deze reorganisatie verbetert Agfa de effectiviteit van hun financiële operaties, rapportage, analyse en planningsactiviteiten. Op de lange termijn zou dit Agfa een concurrentievoordeel moeten geven, zonder concessies te doen aan hun hoge kwaliteitsnormen en terwijl ze de kosten laag houden.

Tijdens dit Vision Dinner zal Marcel Baalhuis verder uitleg geven over de voorbereiding, het proces, de uitdagingen en de resultaten van deze transformatiereis. Wil je meer weten over zijn aanpak en ben je geïnteresseerd in hoe de herinrichting van jouw eigen financiële organisatie je concurrentiepositie kan versterken? Kom dan naar dit Vision Dinner en laat je inspireren door Marcel's reis!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Marcel Baalhuis, Agfa- Gevaert Group

Inschrijven
speaker
Marcel Baalhuis

Head Global Finance Services

Marcel is een ervaren manager die gespecialiseerd is in het beheer van Financiën en Gedeelde Diensten. Agfa-Gevaert Group ontwikkelt, produceert en verkoopt analoge en digitale systemen voor de gezondheidssector, voor specifieke industriële toepassingen en voor de printindustrie.

Company
Agfa- Gevaert Group

moderator
Arlene DeMita

Senior Partner and Vice President BPO FSCT Advisory & Talent Transformation Northern, Central and Eastern Europe

Arlene is een zakelijk leider met meerdere specialisaties, waaronder maar niet beperkt tot Business Process Outsourcing. Arlene heeft een indrukwekkende carrière, waaronder functies bij Cognizant en PwC voordat ze bij IBM kwam. Ze begon bij IBM als Senior Partner in Technologie en Cloud, maar heeft meerdere jaren ervaring in haar huidige rol als leider op onder andere het gebied van Business Process Outsourcing (inclusief Finance, Inkoop en Technologie).

Company
IBM

Informatie
Onderwerp

Future-proofing | Digital transformation | Financial optimization

Programma

Locatie: regio Breda

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Officers & Heads of Global Business Services

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.