De flexibiliteit van financiën met Mammoet | Het optimaliseren van activa en kapitaal over de grenzen heen

1 december 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Tim Tieleman, CFO van Mammoet, zijn visie geven op de flexibiliteit van financiën en hoe hij activa en kapitaal beheert in krappe tijdsbestekken. Hoe navigeert u door kapitaal en activa in een wereldwijde omgeving met tal van belastingstelsels? Wanneer bouw je capaciteit op en wanneer laat je onrendabele projecten lopen? Tim Tieleman zal de best practices en geleerde lessen bij Mammoet bespreken, wat zorgt voor een diepgaande en rijke discussie over verschillende financiële aspecten. Wij nodigen u van harte uit om dit evenement bij te wonen.wonen.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Tim Tieleman, Mammoet

Inschrijven
speaker
Tim Tieleman

CFO

De heer T.H. (Tim) Tieleman begon in april 2014 bij Mammoet en werd in 2016 CFO van de Amerikaanse regio. Hij trad in 2020 in dienst bij het moederbedrijf SHV Holdings als Corporate Director Internal Audit, voordat hij in mei 2021 de CFO van Mammoet werd. Voordat hij bij Mammoet kwam , werkte Tieleman als Senior Associate bij Booz & Company.

De heer Tieleman behaalde een graad in Theologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en een graad in Religiewetenschappen aan de Universiteit Leiden. Daarna behaalde hij een graad in Management aan Nyenrode Business Universiteit..

Company
Mammoet

Mammoet biedt oplossingen voor elke zware hijs- of transportuitdaging. We streven naar langdurige relaties met onze klanten om hun bedrijf en uitdagingen te begrijpen. Door nauw samen te werken met onze partners, realiseren we de meest efficiënte en kosteneffectieve benaderingen.

We hebben een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaard machinepark. Onze uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Klanten vertrouwen erop dat we hen helpen om prestaties te bereiken die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.

Informatie
Onderwerp

Mammoet is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in technisch zwaar hijswerk en transport en een echte wereldmarktleider. Het bedrijf maakt deel uit van het grootste Nederlandse familiebedrijf, SHV Holdings. Mammoet vertrouwt op efficiënt wereldwijd gebruik van arbeid, activa en locaties om winstgevend te zijn. Dit vraagt om een strategische visie op eigendom van apparatuur en flexibiliteit van de footprint, met speciale aandacht voor kapitaalallocatie en internationale belastingstelsels.

Programma

Locatie: n.t.b.

17:30 | Inloop
18:00 | Inhoudelijk programma
20:30 | Einde

Doelgroep

CFO

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.