The CFO as accelerator of sustainability transformation | How Sodexo incorporates sustainability in their strategic execution

7 februari 2024

Een van de belangrijkste factoren die de verwachtingen voor CFO's veranderen, is een nieuw concept van waarde. Waar winst per aandeel of andere financiële indicatoren de belangrijkste maatstaven waren, is waarde uitgebreid om een breed scala aan snel evoluerende trends en belangrijke overwegingen te omvatten, waaronder milieu-, sociale en governance (ESG) zorgen. Daarom zal Vincent Blok, CFO van Sodexo Nederland, tijdens deze sessie zijn visie en inzichten delen over waarom duurzaamheid een sleutelelement werd van Sodexo's propositie, hoe dit is verweven in hun strategische uitvoering, wat zijn rol is in het stimuleren van verandering, en hoe een vernieuwde digitale strategie deze transformatie versnelt. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Vincent Blok, Sodexo

Inschrijven
speaker
Vincent Blok

CFO

Vincent heeft een uitgebreide staat van dienst in het leiden van succesvolle financiële en zakelijke transformaties, integraties en M&A-projecten. In zijn functie als CFO van Sodexo Nederland rapporteert hij aan de CEO van Sodexo Nederland en de CFO van Sodexo Continental Europe. Sodexo is een Frans wereldwijd toonaangevend bedrijf in voedsel- en facilitair managementdiensten en heeft een landelijke organisatie in Nederland (met een jaarlijkse omzet van ongeveer € 200 miljoen en 1.400 FTE). Vincent is enthousiast om zijn visie te delen over de steeds groter wordende rol van de CFO en nodigt je uit om deel te nemen aan een levendige discussie.

Company
Sodexo

Informatie
Onderwerp

Vroeger leidde de CFO een team dat informatie voorbereidde over historische financiële resultaten en trends, en stelde limieten aan uitgaven. Nu kijken het management en andere belanghebbenden steeds vaker naar CFO's om waarde toevoegende zakelijke partners te zijn die meer inzicht kunnen bieden in opkomende trends en in hoe financiële rapportagegegevens te gebruiken zijn bij besluitvorming.

Programma

Locatie: regio Utrecht

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directors Finance, Strategy, Supply Chain

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.