Investing in Innovation | The CFO as a strategist: use innovation as a tool for growth – a TNO perspective

12 september 2023

Tijdens dit Vision Dinner gaat Susan in op hoe TNO de aanjager van innovatie in Nederland wil zijn, en hoe innovatie het meest effectief is als dat in samenwerking met anderen gebeurt. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Susan en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Susan Swarte, TNO

Inschrijven
speaker
Susan Swarte

CFO

Susan Swarte is sinds maart 2021 de CFO van TNO. Ze begon haar carrière bij Unilever, gevolgd door meerdere financiële functies bij Numico/Danone. Ze was (interim) CFO bij OctoPlus NV, ReCor Medical, Nederlandse Staatloterij, Van Hessen en Olympia. Susan bekleedde ook verschillende commissariaten bij verschillende bedrijven, zoals Newtricious R&D, Heineken Nederland, Peterson Control Union en Generali. Momenteel is zij commissaris bij Acta Marine en non-executive director bij Toxys.

Company
TNO

moderator
Martie van Velsen

Director Global

Martie is Director Global en verantwoordelijk voor het multinationale klantsegment bij Atradius. Met klanten en wereldwijde teams over de hele wereld vereist het bouwen van bruggen tussen culturen en lokale behoeften en het vinden van oplossingen een open geest en nieuwsgierigheid om te innoveren. Martie is ook de Business Sponsor bij Atradius voor het commerciële interne systeem en de digital experience tools voor onze klanten. In deze rol houdt Martie toezicht op de creatie en continue verbetering van deze tools. Jarenlange klantgerichtheid samenbrengen in teams die door gebruik te maken van state-of-the-art technologie zorgen voor innovatie, verbetering van de gebruikerservaring en het creëren van efficiëntie en kansen.

Company
Atradius

Informatie
Onderwerp

Het verbinden van business en technologie is de afgelopen jaren cruciaal geworden om een ​​concurrentievoordeel te behouden in een snel veranderende markt. Innovatie is een belangrijke aanjager van groei en het is de rol van de CFO geworden als strateeg om innovatie, winstgevende groei en kapitaalverwerving te begeleiden met een financieel perspectief, terwijl hij tegelijkertijd de verwachtingen van de kapitaalmarkten blijft vertalen in zakelijke vereisten. De toenemende complexiteit van deze rol in een snel veranderende wereld is ook iets dat TNO’s Chief Financial Officer, Susan Swarte, ervaart.

Programma

Locatie: Central Park, Voorburg

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Evenement voor directeuren Financiën en Chief Financial Officers

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.