Sustainable Practices Across the Value Chain | Vision Meeting with Factory Tour at ABB in Ede

28 maart 2023

Tijdens dit interactieve fabrieksbezoek als onderdeel van Smart Industry Network Nederland gaan Ali el Abbassi, Site Director bij ABB, en Staf Seurinck, Country Managing Director bij ABB, in op bovenstaande vragen. Ali zal ingaan op ABB's benadering van robotica en automatisering en de Mission To Zero: The Factory Ede als CO2-neutrale fabriek. Een belangrijk deel van de sessie is gewijd aan discussie en interactie met u en andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Ali el Abbassi, ABB

Staf Seurinck, ABB

Inschrijven
speaker
Ali el Abbassi

Site Director

Ali begon zijn carrière bij AkzoNobel, waar hij zowel in operations als supply chain functies werkte. In 2014 trad hij in dienst bij ABB als operations manager en werd in 2020 vestigingsdirecteur van de ABB-fabriek in Ede. Ali heeft een passie voor duurzame oplossingen om de duurzaamheidsdoelstellingen van ABB voor 2030 te bereiken en richt zich op het creëren van het personeelsbestand van de toekomst door te investeren in zowel technologische als menselijke vaardigheden.

Company
ABB

speaker
Staf Seurinck

Country Managing Director & Local Business Manager Motion Nederland

Company
ABB

Informatie
Onderwerp

In de huidige fase van de industriële revolutie spelen procesautomatisering en robotica een belangrijke rol bij het verhogen van de efficiëntie en het verhogen van de productiviteit. ABB is een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf dat de transformatie van de industrie stimuleert om een ​​productievere, duurzamere toekomst te realiseren. Door software te koppelen aan zijn elektrificatie-, robotica-, automatiserings- en beweging portfolio, verlegt ABB de grenzen van technologie om prestaties naar een hoger niveau te tillen. Hoe kunnen slimme industrie technieken worden ingezet om de volgende stap naar een duurzame toekomst te maken? En hoe geven procesautomatisering en robotica niet alleen de fabriek vorm, maar ook het personeelsbestand van de toekomst?

Programma

Locatie: ABB, Frankeneng 15, 6716 AA Ede
16:00 - 19:00

Doelgroep

Executives in the manufacturing industry

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.