Ecosysteem voor het delen van gegevens: De toegevoegde waarde van gedeeld eigendom

5 april 2022

Leo Brand, CIO van Vopak, zal zijn visie geven op het ontsluiten van het delen van data in een ecosysteem van supply chain-bedrijven. Daarnaast gaat hij in op het managen van gedeeld eigendom en hoe je in control blijft terwijl je samenwerkt met derden. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan dit gesprek!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Leo Brand, Vopak

Inschrijven
Speaker
Leo Brand

Na het behalen van een MBA Economie begon Leo Brand zijn carrière bij luchtvaartmaatschappij KLM, waar hij acht jaar in verschillende functies werkte. Later pionierde Brand in de vroege dagen met het commercialiseren van Wifi en richtte Megabeam op in Londen, dat werd verkocht aan Swisscom, waar hij ook bijna twaalf jaar CEO was. Tegenwoordig is hij sinds 2014 Vopak's CIO en is hij betrokken bij verschillende start-ups. Momenteel is hij tevens commissaris bij Innovation Quarter en AutoBinck.

Company
Vopak

Informatie
Onderwerp

Op zichzelf hebben de meeste gegevens een beperkte waarde. Maar wanneer ze worden samengevoegd met andere gegevens en worden gesmeed tot inzichten en toepassingen, kunnen gegevens bedrijven transformeren, waarde creëren en enkele van onze grootste maatschappelijke problemen helpen oplossen. Maar al deze use-cases zijn afhankelijk van het delen van gegevens, wat risico's met zich meebrengt en vertakkingen heeft die veel bedrijven ervan kunnen weerhouden om op potentiële kansen in te spelen.

Programma

16:00 17:30

Microsoft Teams

Doelgroep

Directeuren IT, Data, Technolgy en Digital

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.