Onderweg naar Industrie 5.0 | Automatisering van gegevens en robot processen bij Canon

7 december 2022

Tijdens dit Vision Dinner gaan Nitesh en Harm dieper in op Canons benadering van robotica en automatisering. Een belangrijk deel van de sessie is gewijd aan discussie en interactie met u en andere deelnemers. U bent van harte welkom om mee te doen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Nitesh Saini, Canon

Harm Hendriks, Canon

Inschrijven
speaker
Nitesh Saini

Director Reporting & Analytics, Robotics

Nitesh is een ervaren IT-leider binnen Canon EMEA en leidt Business en IT naar nieuwe waarden door middel van innovatief denken. Momenteel leidt hij Data & Analytics, Cloud transformatie, Robotica, Integraties/SOA, API's, Content & Document Management en Identity Management. Binnen Canon, maar ook in eerdere functies bij KPMG en ING, heeft Nitesh blijk gegeven van innovatief denken voor het leveren van transformationele Business & IT-programma's met belangrijke resultaten voor Core & Digital-transformatie.

Company
Canon

speaker
Harm Hendriks

Senior Lead Strategy Development & Innovation

Binnen Canon is Harm een ​​aanjager van strategische planning en een aanjager van innovatie in operaties. Met een achtergrond in operations, supply chain en sales probeert hij verschillende disciplines binnen Canon nauw op elkaar af te stemmen. Binnen zijn portfolio vallen domeinen als 3D printen, robotica procesautomatisering, AR/VR en internet of things. Naast zijn rol bij Canon is Harm mentor voor startups.

Company
Canon

Informatie
Onderwerp

In de huidige fase van de industriële revolutie spelen procesautomatisering en robotica een belangrijke rol bij het verhogen van de efficiëntie en het verhogen van de productiviteit. Traditioneel lag de focus op beschrijvende analyses via Business Intelligence-oplossingen. Met de vooruitgang van voorspellende en voorschrijvende analyses is de focus van het bedrijfsleven drastisch verschoven naar algoritmen om de toekomst te begrijpen en inzichten te creëren over mogelijke resultaten. Aan de andere kant zijn de end-to-end processen niet vaak volwassen om de Insights to Actions aan te kunnen. In de meeste gevallen zouden dit zelfs tijdrovende handmatige handelingen zijn. Integratie van Robotic Process Automation (RPA) kunnen met Insights hiaten overbruggen, en end-to-end automatisering van bedrijfsprocessen mogelijk maken en een grotere impact hebben. Maar hoe borg je zo'n transformatie? Hoe stem je operations en IT goed op elkaar af?

Programma

Locatie: n.t.b.
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Vision Dinner voor Executives in de manufacturing industry

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.