Drijfveren richting automatisering | De inzichten van Trivium Packaging en Umicore

13 oktober 2022

Tijdens deze Vision Meeting zullen Jacques Domenie, Enterprise Architect Director bij Trivium en Lore Alders, Director of Digitalisation Projects bij Umicore, hun ervaringen met betrekking tot de afstemming van IT en OT en de transformatie naar automatisering. Na de presentaties is er een open discussie met Jacques, Lore en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Jacques Domenie, Trivium Packaging

Lore Alders, Umicore

Inschrijven
speaker
Jacques Domenie

Enterprice Architect Director

Na verscheidene functies te hebben vervuld bij verschillende organisaties, trad Jacques Domenie in 2021 in dienst bij Trivium Packaging als Enterprise Architect. Jacques is gepassioneerd om mensen en organisaties te helpen met digitale technologie. Hij is gemotiveerd om meer te leren, om zichzelf te ontwikkelen en om zijn visies met anderen te delen.

Company
Trivium Packaging

speaker
Lore Alders

Director of Digitalisation Projects

In 2020 begon Lore Alders bij Umicore om het Team Digitalisering te versterken. Ze heeft de leiding over een team van projectmanagers die verschillende Business Units van Umicore bijstaan bij hun digitalisering traject. Lore begon haar carrière bij Accenture in 2013 als consultant in de Technology Strategy Practice.

Company
Umicore

Informatie
Onderwerp

Als onderdeel van de Smart Industry-transformatie worden IT- en OT-afstemming binnen een organisatie steeds belangrijker voor bedrijven. Door IT en OT op elkaar af te stemmen ontstaat er immers op verschillende vlakken waarde. Waar voorheen meerdere processen nog handmatig werden doorlopen, zorgt de aanpassing van diverse slimme systemen voor meer efficiëntie en effectiviteit. Dit soort ontwikkelingen zijn positief, maar hoe kun je zoveel mogelijk digitalisering toepassen als je meerdere bedrijfsonderdelen hebt die enorm van elkaar verschillen? Hoe zorg je voor afstemming en overwin je verschillen tussen deze divisies? En hoe zorg je ervoor dat handmatige processen correct worden gedigitaliseerd?

Programma

Locatie: Kasteel Montfoort, Montfoort
16:00 - 19:00 uur

Doelgroep

Vision Meeting voor Chief Operation Officers, Directors IT & Enterprise Architects in Manufacturing

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.