Counting sheep: the use of big data at Lely | How digitisation can transform an industry

10 mei 2023

Tijdens dit Vision Dinner zal Freddie Ruijs inzicht geven in de ontwikkeling van oplossingen bij Lely en hoe het bedrijf data gebruikt om zijn dienstverlening te verbeteren. In deze volatiele markt met vee is het essentieel om producten aan te bieden die waarde creëren zonder de menselijke maat te verliezen. Hoe kunnen samenwerkingen helpen bij het proces van digitalisering en servitisering in de zuivelindustrie? En hoe kan het gebruik van data leiden tot een duurzaam bedrijfsmodel? Freddie zal zich richten op het gebruik van big data en hoe dit kan helpen bij het oplossen van de uitdagingen waarmee de industrie momenteel wordt geconfronteerd. Zijn ruime ervaring en de relevante onderwerpen zorgen voor een boeiende avond. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Freddie Ruijs, Lely

Inschrijven
speaker
Freddie Ruijs

Head of Digital Farming

Freddie Ruijs is sinds oktober 2021 Head of Digital Farming bij Lely. Hij trad in 2019 in dienst bij Lely, na jarenlang bij KPN te hebben gewerkt. Freddie begon zijn carrière bij KPN research en vervulde daarna diverse (leidinggevende) functies bij KPN met een focus op technologie en innovatie.

Freddie heeft een Professional Doctorate in Engineering (PDEng) van de Technische Universiteit Eindhoven, na het behalen van een Master Degree in Elektrotechniek en Informatietechnologie.

Company
Lely

Informatie
Onderwerp

Lely biedt oplossingen voor melkveehouders, zoals robotmelken, robotvoederen of het schoonmaken van stallen met autonome reinigingsvoertuigen. Het bedrijf adviseert boeren ook over het gebruik van management- en analysesystemen, het gebruik van smart data om de bedrijfsvoering op de boerderijen te verbeteren, de beste levensstandaard voor koeien te creëren en bij te dragen aan een duurzamere wereld. Dit vraagt ​​om snelle digitalisering en standaardisatie van processen, alles in combinatie met een innovatieve mindset. Dit mogelijk maken is de dagelijkse uitdaging voor Freddie Ruijs, Head of Digital Farming.

Programma

Locatie: n.t.b.

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Evenement voor directeuren van Digital, Tech en Business

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.