Sustainable manufacturing: Optimising your value chain and working towards net zero production | Roundtable and presentation from AkzoNobel on goals for a sustainable and circular 2030

8 februari 2023

Tijdens deze Vision Meeting zal Wijnand Bruinsma, Director of Sustainability bij AkzoNobel, u meer vertellen over AkzoNobels visie op klimaatverandering, hun reis naar CO2-reductie en de rol van circulariteit. Hij wil graag met u in gesprek over de complexiteit van het herbestemmen van materialen en het genereren van inkomsten uit duurzame oplossingen. U bent van harte welkom om bij Wijnand en collega’s uit soortgelijke industrieën aan te sluiten om uw inzichten te delen en deel te nemen aan gezamenlijke innovatie!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Wijnand Bruinsma, AkzoNobel

Inschrijven
speaker
Wijnand Bruinsma

Director of Sustainability

Wijnand leidt als Director Sustainability de wereldwijde duurzaamheidsagenda van AkzoNobel. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en positionering van de duurzaamheidsstrategie voor AkzoNobel. Om hun ambitieuze doelen voor 2030 te bereiken, richten ze zich op innovatie en werken ze proactief samen met hun waardeketenpartners om kansen te identificeren en gedeelde waarde te creëren. Wijnand kwam in 2015 bij AkzoNobel. Hij behaalde een diploma in Industrial Engineering and Management Science aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector, variërend van R&D en technologie tot sales & marketing en inkoop.

Company
AkzoNobel

Informatie
Onderwerp

Koolstofreductie is absoluut noodzakelijk voor de toekomst van onze planeet, en iets waar elk bedrijf zich voor moet inzetten. Initiatieven om op een duurzame manier producten te produceren met minder afval en een lager energieverbruik staan ​​hoog op de agenda van de meeste bedrijven. Centraal bij deze initiatieven staat creatief denken rond zaken als de circulaire economie, productie in een gesloten kringloop en duurzaamheid in de hele waardeketen. Experts in coatings en wereldleider in de industrie, AkzoNobel, beoordelen hun waardeketen en hoe ze samenwerken met leveranciers en klanten om hun ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen voor 2030 te bereiken. Voor AkzoNobel is een belangrijk onderdeel van het verminderen van de CO2-uitstoot het werken aan circulariteit, wat volgens het bedrijf verder gaat dan recycling en moet beginnen met het beperken van de noodzaak tot recyclen.

Programma

Locatie: Restaurant Den Burgh, Hoofddorp
15:30 - 18:30

Doelgroep

Vision Meeting voor Chief Sustainability Officers in de manufacturing sector

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.