Unlocking sustainable and transparent supply chains | Ecosystem optimisation and traceability at Lely & tex.tracer

22 november 2022

Tijdens deze Hybrid Round Table delen Gerlof van den Haak en Bart Westerman hun visie op het overwinnen van hun respectievelijke uitdagingen. Bart deelt zijn reis naar geverifieerde transparantie en traceerbaarheid voor de toeleveringsketen van mode. Met behulp van Blockchain-technologie zorgt tex.tracer ervoor dat alle belanghebbenden in het ecosysteem de ingevoerde supply chain-gegevens kunnen vertrouwen, hun risico efficiënter kunnen beheren en meer inzicht krijgen in mogelijke operationele wrijvingspunten. Gerlof gaat in op de rol van technologie en data en de noodzaak van relatiebeheer in de gehele supply chain. Na de eerste presentatie neemt u deel aan een gemodereerde discussie, gefaciliteerd door Margreet Rijken. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Bart Westerman, tex.tracer

Gerlof van den Haak, Lely en tex.tracer

Inschrijven
speaker
Bart Westerman

CEO and Founder

Bart heeft een uitgebreide carrière binnen de mode-industrie, wat hij deels heeft opgebouwd in China en Hong Kong. Voortbouwend op persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid lanceerde hij in de loop van zijn carrière verschillende duurzame initiatieven binnen de industrie. tex.tracer is een platform dat geverifieerde transparantie creëert in de modeketen. Het platform geeft inzicht in de reis van het product, van materiële bron tot detailhandel, waardoor zowel merken als consumenten weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Company
tex.tracer

speaker
Gerlof van den Haak

Director Operations

Gerlof heeft ruime ervaring met het managen van operationele processen in een internationale omgeving en een bewezen staat van dienst in World Class Operations en Change Management. Gerlof begon zijn loopbaan bij FrieslandCampina en bekleedde diverse operationele functies bij onder meer Nedschroef, Gemco en AGCO. Hij trad in 2018 in dienst bij Lely, waar hij zich richt op elementen als procesoptimalisatie en stakeholdermanagement. Lely's ambitie is om innovatieve oplossingen voor koeien en boeren te ontwikkelen om uit te blinken in duurzame melkproductie om de wereld te voeden. Gerlof zal Lely's best practices voor samenwerking met de bijna 300 leveranciers in de supply chain delen en hoe inzichten, efficiëntie en duurzaamheid kunnen worden verbeterd.

Company
Lely en tex.tracer

Informatie
Onderwerp

De energiecrisis, de Covid-19-pandemie, schaarste aan hulpbronnen: recente crises hebben de wereldwijde supply chain-systemen zwaar op de proef gesteld. Ze bestaan ​​naast andere grote ecologische en maatschappelijke uitdagingen. Consumenten worden zich meer bewust van wat ze kopen, terwijl overheden meer wetgeving invoeren om milieu, ethische en sociale omstandigheden op veel gebieden te verbeteren. Stel je voor dat je een fabrikant bent die high-end robotica levert met duizenden componenten en belooft binnen acht weken te leveren. Of een modemerk dat zowel de ecologische als de maatschappelijke aspecten van zijn producten wil verbeteren, maar moeite heeft om goed inzicht te krijgen in het ecosysteem van zijn leveranciers. Welke tools en processen zijn nodig om dit te verbeteren? En hoe bereik je duurzaamheidsdoelen te midden van disruptieve crises?

Programma

Locatie: De Heeren van Montfoort Hoogstraat 41, 3417 HB Montfoort

16:00 - 17:30

Doelgroep

Evenement voor directeuren Supply Chain, Logistiek, Operations en IT

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.