Tijdens dit Vision Dinner zal Danielle D'Silva een korte keynote geven om de discussie op gang te brengen over het bepalen van de industriestandaard en het ondersteunen van belanghebbenden tijdens hun duurzaamheidsreis. Na haar presentatie is er een gemodereerde discussie met Danielle en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om mee te doen!
Danielle D’Silva, Booking.com
Head of Sustainability
Danielle D’Silva leidt de duurzaamheidsinspanningen bij Booking.com, inclusief initiatieven om de duurzaamheid van het bedrijf te verbeteren, om duurzaamheid te integreren in het platform om partners en klanten te ondersteunen bij het maken van duurzame keuzes, en om samen te werken met anderen in de reisindustrie voor een duurzamere toekomst. Meest recentelijk was haar team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en publicatie van de Travel Sustainable Badge and Program en het Climate Action Plan van Booking Holdings, waarmee het bedrijf zich ertoe verbindt om tegen 2040 een netto-nuluitstoot te hebben. Ze is gepassioneerd over haar missie om duurzaamheid te verankeren in de kern van Booking.com.
De reisindustrie is aan het veranderen: de pandemie heeft de kijk op reizen veranderd en er is een sterke vraag naar duurzaamheid in de branche. Hoewel de wil er is om de reisindustrie te verduurzamen, is het niet eenvoudig. Een van de manieren waarop Booking.com werkt om het reizigers makkelijker te maken om duurzame keuzes te nemen, is met haar Travel Sustainable-programma en de onlangs gelanceerde Travel Sustainable Badge, die laat zien welke accommodaties duurzame initiatieven hebben geïmplementeerd op het gebied van hollistische duurzaamheid. Er is echter een terughoudendheid in de houding van de consument, ondervindt Danielle. Tijdens dit diner zal zij bespreken hoe zij samen met haar team deze zogenoemgde “consumer attitude behaviour gap” aanpakt.
Locatie: Regio Amsterdam of Utrecht
17:30 - 20:30
Meer informatie volgt.
Directors Sustainability
Engels