The Motor to Sustainable Aviation – GKN Aerospace’s sustainability perspectives

9 november 2022

Tijdens deze sessie zal Michiel Jas, Director of Sustainability bij GKN Aerospace, de geleerde lessen van het bedrijf met betrekking tot hun duurzaamheidsreis delen. Bijvoorbeeld hoe de kampioenen van het bedrijf de productielocaties en processen duurzamer maken. Daarnaast neemt het bedrijf door te experimenteren met waterstoftechnologieën een innovatieve plek in de markt in. Er vindt een open discussie plaats over regelgeving op het gebied van emissies en toekomstperspectieven. Na zijn presentatie is er een gemodereerde discussie met Michiel en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om mee te doen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Michiel Jas, GKN Aerospace

Inschrijven
speaker
Michiel Jas

Director of Sustainability

Michiel Jas is ruim 15 jaar werkzaam in de luchtvaartsector binnen Fokker Technologies Holding – GKN Aerospace. Na verschillende rollen te hebben vervuld, is hij momenteel samen met zijn team van duurzaamheidskampioenen verantwoordelijk voor het opzetten en integreren van de wereldwijde duurzaamheidsstrategie, -initiatieven en geïntegreerde rapportage. Michiel is benieuwd naar duurzaamheid regelgeving en samenwerking in de sector voor duurzame luchtvaart.

Company
GKN Aerospace

Informatie
Onderwerp

Duurzaamheid staat bij meerdere bedrijven hoog op de agenda. Hoewel sommige organisaties aanzienlijke vooruitgang boeken terwijl andere achterblijven, zijn er verschillende veranderingen zichtbaar. De luchtvaartsector is cruciaal met zijn hoge ecologische voetafdruk en er zijn veel innovaties, technologieën en acties onderzocht. Hoe gaat de luchtvaartsector dus om met duurzaamheid? Hoe zullen sectoren, zoals de luchtvaartsector, er de komende 10-15 jaar uitzien? GKN Aerospace, een luchtvaart constructiebedrijf, richt zich op de producten en componenten om haar bedrijf duurzaam te maken.

Programma

Programma volgt.

Doelgroep

Directeuren in Sustainability

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.