Light up the Sustainability Transition – The lessons learned from Signify

1 december 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Maurice Loosschilder, Global Head of Sustainability bij Signify, inzichten delen over de duurzaamheidsreis van Signify en de geleerde lessen. Hij gaat de dialoog aan over klimaatacties, de circulaire economie, de maatschappelijke bijdrage van Signify en hoe deze te kwantificeren. Na zijn presentatie is er een gemodereerde discussie met Maurice en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Maurice Loosschilder, Signify

Inschrijven
speaker
Maurice Loosschilder

Global Head of Sustainability

Maurice werkt al meer dan twintig jaar bij Philips Lightning/Signify en leidt momenteel het global sustainability team. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van Signify's 'Brighter Lives, Better World' en klimaatactie programma's. Maurice heeft een passie voor het streven naar een duurzamere toekomst door het verschil te maken, verandering te stimuleren en innovaties te verkennen. Vóór Signify leidde hij het Sustainability Strategy and Reporting-team.

Company
Signify

Informatie
Onderwerp

CO2 neutraal worden tegen het midden van de 21e eeuw is vereist om de opwarming van de aarde tot 1,5 graad Celsius te minimaliseren, en daarom moet de CO2-uitstoot worden verminderd. Veel organisaties worstelen echter met de manier waarop ze dat moeten doen. Een organisatie die in 2020 CO2-neutraal is geworden in de eigen bedrijfsvoering en waar duurzaamheid volledig is geïntegreerd, is licht producent Signify. Om de CO2-afdruk in de totale waardeketen verder te verkleinen, heeft Signify een programma opgezet om samen te werken met leveranciers en klanten. Signify onderzoekt ook de sociale effecten van hun producten en nieuwe circulaire bedrijfsmodellen zoals licht als een service, in plaats van een lamp als een product.

Programma

Locatie: n.t.b.
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Directeuren in Sustainability

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.