Tijdens dit Vision Dinner zal Dorothy Shaver uitleg geven over de invloed die Unilever heeft op de agrarische sector. De focus zal liggen op hoe het bedrijf zijn voetafdruk wil verkleinen door samen te werken met alle stakeholders die betrokken zijn bij de vele merken die Unilever in zijn portfolio heeft. Hoe kun je deel uitmaken van een systeemverandering en duurzame doelstellingen behalen? U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze sessie en discussie!
Dorothy Shaver, Unilever
Global Food Sustainability Director
Head of Business Development
Unilever, een van 's werelds grootste bedrijven in consumptiegoederen, speelt een grote rol bij het mogelijk maken en realiseren van voedselproducten die beter zijn voor mens en planeet. De grote macht die Unilever in de markt heeft, brengt ook uitdagingen met zich mee. Voedselschaarste groeit snel en klimaatconflicten versnellen. Hoe faciliteer je als grote speler in de sector de verschuiving van leveranciers naar een meer duurzame landbouw? Hoe ga je om met regelgevende en financiële uitdagingen: wie wordt er gestimuleerd?
Locatie: Regio Amsterdam
17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken
CSUS, MSUS
Engels