Accessibility as a Core Value – How ING thinks about accessibility

7 maart 2023

Tijdens deze Vision Meeting zal Bianca Prins, Global Head of Accessibility bij ING, de bereikbaarheidssituatie in Nederland in vergelijking met andere landen delen. Bianca zal ingaan op uitdagingen binnen ING met betrekking tot digitale toegankelijkheid en prioritering, en hoe deze te overwinnen. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Bianca en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Bianca Prins, ING

Inschrijven
speaker
Bianca Prins

Global Head of Accessibility

Bianca Prins werkt al meer dan zes jaar bij ING en is de eerste Global Head of Accessibility van het bedrijf. In deze rol is zij verantwoordelijk en pionier in de ontwikkeling van de globale strategische toegankelijkheidsbenadering. Ze benadrukt de rol van toegankelijkheid, en niet door functietaken te scheiden als banen voor mensen met een beperking. Bianca probeert de aandacht voor de economische waarde van de gehandicaptengemeenschap voor bedrijven te vergroten. Haar visie komt tot uiting in het volgende citaat: "Je kunt D&I niet hebben zonder toegankelijkheid, je kunt toegankelijkheid hebben zonder D&I!".

Company
ING

Informatie
Onderwerp

Werknemers met een handicap hebben de afgelopen jaren hun stem laten horen, vooral met betrekking tot hybride werk en werken op afstand, meer betaald krijgen dan een subminimumloon en toegang hebben tot diensten zoals iedereen. ING speelt hierin een cruciale rol en nam haar verantwoordelijkheid door in 2018 het laagdrempelige klantreisonderzoek vast te stellen en wijzigingen in de producten en diensten, zoals een aangepaste bankpas en pinautomaat voor slechtzienden, te standaardiseren.

Programma

Locatie: ING kantoor Amsterdam
15:30 - 18:30

Doelgroep

Evenement voor RvB-leden en Directors Diversity, Equity, en Inclusion

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.