Verspil nooit een goede crisis | De lessen van Eneco

5 juli 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Mario Suykerbuyk, Chief Information Officer bij Eneco, zijn lessen uit de digitale transformatie van Eneco delen en bespreken hoe de IT-infrastructuur ingericht kan worden ten behoeve van de energietransitie. Na zijn presentatie is er een open discussie met Mario en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Mario Suykerbuyk, Eneco

Inschrijven
speaker
Mario Suykerbuyk

CIO

Mario Suykerbuyk is sinds november 2017 Chief Information Officer bij Eneco. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in digitale transformatie. Met een track record van succes in zowel zeer complexe en matrixorganisaties als in ondernemende, snelle omgevingen. Mario heeft ook een staat van dienst in het succesvol introduceren van startup-innovatie in grote accounts en het opzetten van innovatieprogramma's om incrementele zaken te stimuleren en culturele verandering te stimuleren. Zijn belangrijkste expertisegebieden zijn digitale transformatie (de impact van digitaal op organisaties en traditionele businessmodellen), data (digitale uitwisseling, API) en inzichten (AI, Analytics).

Company
Eneco

Informatie
Onderwerp

We leven momenteel van crisis naar crisis. De klimaatcrisis benadrukt de noodzaak van drastische veranderingen in de manier waarop we leven, COVID is pas recentelijk afgenomen en de huidige energiecrisis legt veel druk op de samenlevingen in het Westen. Tegelijkertijd kunnen deze crisissen ook voordelen hebben. De COVID-crisis heeft ertoe geleid dat bedrijven digitaler zijn geworden en de huidige energiecrisis heeft de behoefte aan alternatieve energiebronnen benadrukt, bij voorkeur groene bronnen. Er zijn echter grote uitdagingen: de energietransitie vereist een uitgebreide infrastructuur op basis van alternatieve energie en een substantiële IT-infrastructuur om de transitie te ondersteunen. Hoe organiseer je dit als energieleverancier, hoe kan ICT bijdragen aan de transitie en hoe ga je om met crises?

Programma

Locatie: regio Kasteel Montfoort, Kasteelplein 1, 3417 JG Montfoort

17:30 - 20:30

Doelgroep

Directors IT, Technology en Sustainability

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.