Financiën van de Toekomst: Impact van ESG-regelgeving en Leveranciers | Kraft Heinz: een FMCG-perspectief op de Toekomst

17 september 2024

Tijdens dit Vision Dinner neemt Joseph een hoogwaardig perspectief om inkoop en financiën te schetsen in relatie tot ESG, regelgeving en andere uitdagingen. Met andere woorden, de financiën van de toekomst: het bekijken van de impact van de veranderende omgeving door de bril van een FMCG-bedrijf. Na de presentatie is er gelegenheid voor open discussies met Joseph en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

Joseph Fernandez, Kraft Heinz Company

Inschrijven
speaker
Joseph Fernandez

Director of Finance Procurement International

Als Director of Procurement Finance International bij Kraft Heinz leidt Joseph innovatieve projecten, waarbij hij verbeterde voorspellingsnauwkeurigheid en effectieve prijsstrategieën in internationale markten bevordert. Met een scherp oog voor detail en een nauwgezette aanpak, leidt hij een divers team dat zich over meerdere landen uitstrekt, waarbij hij complexe onderhandelingen voert en optimale financiële resultaten behaalt. Voorheen was Joseph de Financial Controller voor Noord- en Continentaal Europa bij Kraft Heinz, waar hij een cruciale rol speelde in het navigeren van de Brexit-uitdagingen, het implementeren van strategische prijsstrategieën en het waarborgen van naleving van regelgeving. Joseph's indrukwekkende loopbaan omvat ook aanzienlijke dienstverbanden bij Deloitte Ltd. en EY LLP, waar hij zijn vaardigheden in de audit van financiële diensten heeft verfijnd.

Company
Kraft Heinz Company

Informatie
Onderwerp

In reactie op de evoluerende marktomstandigheden, zoals de naderende ESG-regelgeving, moeten inkoop- en financiële afdelingen hun perspectieven voortdurend aanpassen om te voldoen aan nieuwe compliance-eisen en strategische doelstellingen. Joseph, Global Head of Procurement Finance bij Kraft Heinz, gaat deze uitdaging aan. Vraagstukken en verschuivingen zoals een gebrek aan gegevens om de vereiste KPI's te rapporteren, veranderende relaties met leveranciers en volatiliteit op de aandelenmarkt zijn onderling verbonden. Daarom kunnen veel problemen niet geïsoleerd worden aangepakt. Erkennend dat deze onderlinge verbondenheid bestaat, hanteert Joseph een holistische benadering om de implicaties voor financiën in de toekomst te begrijpen.

Programma

Locatie: n.t.b., regio Amsterdam

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

CFO, CSUP, CSUS

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.