Duurzaamheid Aandrijven | Hoe Mensen en Data Samen de Duurzaamheidsresultaten Ontsluiten

13 juni 2024

Op donderdag 13 juni zal David van der Lei, Global Commercial Sustainability Director bij Perfetti Van Melle, licht werpen op de kruising van duurzaamheid, data-driven decision-making en people-centric strategies. Van de werkvloer tot de bestuurskamer zullen we strategieën verkennen om duurzaamheidsdoelen te bereiken zonder concessies te doen aan de organisatiewaarden. David's inzichten in Perfetti Van Melle's innovatieve duurzaamheidsaanpak, die zowel mensen als data in balans brengt, beloven inspirerende en zinvolle discussies. U bent van harte welkom om deel te nemen aan de discussie terwijl we deze boeiende onderwerpen verkennen.

David van der Lei, Perfetti van Melle

Inschrijven
speaker
David van der Lei

Director Global Commercial Sustainability


David van der Lei is een gepassioneerde leider met ruime ervaring in het gebruik van technologie om zijn (zakelijke) doelen te bereiken. Voor zijn huidige rol bij Perfetti Van Melle had hij een marketing- en eCommerce-functie bij hetzelfde bedrijf. David heeft niet alleen veel ervaring in zijn rol, maar is ook nauw betrokken bij de werking van zowel zijn bedrijf als de sector waarin het zich bevindt.

Company
Perfetti van Melle

Informatie
Onderwerp

In een wereld waar termen zoals data-driven decision making en people-based companies vaak worden gebruikt als strategieën aan tegenovergestelde kanten van een spectrum, is het begrijpelijk dat men denkt dat ze een keuze moeten maken tussen de twee. Data wordt natuurlijk niet alleen belangrijker in termen van bedrijfsvoering, maar is ook cruciaal voor het traceren van scope 3 impacts (en daarmee voor het voldoen aan de CSRD). Het is echter ook essentieel voor het bereiken van duurzaamheidsdoelen om de juiste mensen op de juiste plaats te hebben en om betrokkenheid te krijgen van die mensen; van werkvloer tot bestuurskamer.

In het evoluerende landschap van duurzaamheid en supply chain management kan het navigeren door de EUDR zowel uitdagend als verhelderend zijn. Als leiders in dit veld is het cruciaal om de implicaties van deze concepten te begrijpen, vooral met betrekking tot carbon tracking, het verminderen van de ecologische voetafdruk en het optimaliseren van supply chain operaties.

Programma

Locatie: n.t.b., regio Utrecht

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Leaders in Sustainability and Supply Chain

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.