Creating continuous value with Refresco | Connecting the dots in the value chain

1 november 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Wojtek zijn strategische visie voor de Europese markt en haar business units toelichten. Hoe stem je meerdere processen in de productieketen op elkaar af en standaardiseer je ze, zonder concessies te doen aan kwaliteit en merkwaarde? En hoe optimaliseer je je keten zowel van binnenuit, maar ook van buitenaf? Wojtek zal het belang benadrukken van zowel top-down als bottom-up ontwikkeling in verschillende business units, en het cruciale element van de hele keten in een optimalisatieproces. Zijn expertise en visie zorgen voor een inspirerende keynote en diepgaande discussie. We nodigen u van harte uit om samen met Wojtek en uw collega's best practices en geleerde lessen te bespreken!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Wojtek Gajewski, Refresco

Inschrijven
speaker
Wojtek Gajewski

Continuous Improvement Director Europe

Wotjek Gajewksi is sinds april 2019 de Continuous Improvement Director Europe bij Refresco. Hij kwam in 2013 bij het bedrijf en leidde verschillende programma's voor Continuous Improvement voordat hij zijn huidige functie verwierf. Wojtek begon zijn carrière in 1996 bij Six Sigma BB in de omgeving van Toronto. Daarna werkte hij voor Technicolor en de Coca-Cola Hellenic Bottling Company voordat hij bij Refresco kwam.

Company
Refresco

moderator
Marcel Koks

Senior Industry & Solution Strategy Director

Marcel Koks is de Industry & Solution Strategy Director voor Food & Beverage, met meer dan 25 jaar ervaring in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. In die tijd heeft hij een groot aantal producenten van voedingsmiddelen en dranken geholpen bij het definiëren en implementeren van passende oplossingen. Tegenwoordig is hij bij Infor verantwoordelijk voor de visie en strategische richting voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Company
infor

Informatie
Onderwerp

Refresco is een wereldwijde producent van frisdrank, water, vruchtensappen en energiedrankjes. De groep bestaat uit meerdere business units die voorzien in retailers en A-merken in Europa en Noord-Amerika. In de afgelopen jaren heeft Refresco een positieve groei doorgemaakt door zijn buy-and-build-strategie, een belangrijke katalysator voor zijn groei en waardecreatie. De aansturing van meerdere business units en merken vraagt ​​echter om een ​​gestroomlijnd en geïntegreerd ketensysteem. Dit laten werken is de dagelijkse uitdaging voor Continuous Improvement Director Wojtek Gajewski.

Programma

Locatie: n.t.b.
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Directeuren in operations, financiën, informatie en technologie

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.