Getting to the Factory of the Future | Continuous Improvement in the Signify Production Processes

6 februari 2024

Neem deel aan een exclusief Vision Dinner op 6 februari om de transformerende kracht van dit innovatieve systeem in actie te ontdekken, terwijl Lars zich zal verdiepen in de praktische implicaties ervan. Tijdens zijn keynote zal Lars speciale aandacht besteden aan het recente project van Signify: de automatisering van hun warehousing, onder andere met behulp van AGV's, dat een cruciale rol speelt bij het bereiken van hun 'fabriek van de toekomst'-doelen. Onderwerpen van gesprek zijn onder meer optimale fabriekslocaties, de symbiotische relatie tussen fabrieks- en bedrijfscultuur en inzichtelijke voorbeelden uit de evoluerende processen van Signify.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Lars van der Meulen, Signify

Inschrijven
speaker
Lars van der Meulen

Head of Manufacturing Digital Solutions Europe + GCGM

Nadat Lars van der Meulen Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven studeerde, ging hij direct aan de slag bij Philips. Hij is tijdens zijn carrière bij de Lighting-divisie van Philips gebleven en toen Signify zich afscheidde van Philips koos hij ervoor om zijn traject voort te zetten bij Signify, waar hij in zijn huidige rol terechtkwam.

Company
Signify

Informatie
Onderwerp

Geen enkel productieproces is ooit perfect en daarom eindigt de zoektocht naar verbetering nooit. Het verbeteren van productieprocessen is echter vaak een langdurige en kostbare onderneming, en kan een uitdaging zijn om af te dwingen. In zijn streven naar innovatie hebben Lars van der Meulen, hoofd Manufacturing Digital Solutions Europe & GCGM bij Signify, en zijn team een ​​systeem ontwikkeld dat niet alleen continue verbetering mogelijk maakt, maar ook een feedback lus tot stand brengt waardoor verbetering bij Signify vanzelfsprekend wordt.

Programma

Locatie: Utrecht/Noord-Brabant regio

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Manufacturing & Supply Chain Leaders

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.