Jacobs Douwe Egberts’ Push for Supply Chain Excellence

23 januari 2024

In de dynamische wereld van supply chain management zijn geen twee operaties hetzelfde. De variaties zijn opvallend, zelfs binnen dezelfde organisatie. Terwijl sommige bedrijven kiezen voor decentralisatie, hanteert Jacobs Douwe Egberts (JDE) een onderscheidende, gecentraliseerde aanpak om haar supply chain-strategie te versterken.

We nodigen u uit voor een informatieve avond waarin John Bakker, Global Supply Chain Transformation Lead bij JDE, de aanpak zal ontrafelen van het handhaven van de eersteklas supply chain van JDE via een opmerkelijk programma dat bekend staat als het Supply Chain Operating System (SCOS). Deze innovatieve aanpak omvat een uitgebreide reeks Key Performance Indicators (KPI's), strategische doelen en volwassenheidsniveaus die de regionale kantoren van JDE Peet's harmoniseren/standaardiseren, waardoor ze kunnen streven naar gemeenschappelijke doelstellingen terwijl ze profiteren van de voordelen van marktdiversiteit.

Tijdens een uniek Vision Dinner op 23 januari krijgt u de kans om uit de eerste hand te leren van Johns ervaring in het omgaan met deze uitdagingen. Bovendien zijn er ruimschoots mogelijkheden voor netwerken met andere leidinggevenden, zowel tijdens het diner als daarna, aangezien deze sessie wordt georganiseerd als onderdeel van het Smart Industry Network Netherlands (SINN) programma 2024.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

John Bakker, Jacobs Douwe Egberts

Inschrijven
speaker
John Bakker

Global Supply Chain Transformation Director

John Bakker is een senior leider wiens enthousiasme voor supply chain excellence alleen wordt geëvenaard door zijn liefde (of passie) voor mensen in zijn supply chain. John heeft bij veel grote bedrijven gewerkt, waaronder Sara Lee en Heineken, zowel op het gebied van Business als IT, voordat hij zijn huidige positie bij JDE Peet's innam.

Company
Jacobs Douwe Egberts

Informatie
Onderwerp

Supply Chain Variaties | Gecentraliseerde Strategie | SCOS Innovatie

Programma

Locatie: Restaurant Zout & Citroen, Ridderstraat 86, 4902 AC Oosterhout.

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Supply Chain, Operations, Manufacturing, IT-executives

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.