Revolutionise Manufacturing with Bastiaan van Wieringen: A Journey into Innovation

26 maart 2024

Ben je een leidinggevende die klaar is om zich te verdiepen in het domein van productie-excellentie met Bastiaan van Wieringen, Head of Manufacturing Savoury and Plant-Based bij DSM-Firmenich? Op 12 maart zal Bastiaan je begeleiden door zijn dynamische strategieën, waarbij hij zijn Vierpuntige Veiligheidsaanpak onthult om veelvoorkomende problemen binnen productie op te lossen, met de nadruk op werkprocessen en protocollen, leiderschap, cultuur binnen de faciliteit en apparatuur.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Bastiaan van Wieringen, DSM-firmenich

Inschrijven
speaker
Bastiaan van Wieringen

Head of Manufacturing Savoury and Plant Based

Company
DSM-firmenich

Informatie
Onderwerp

Veiligheid in productiefaciliteiten is een uitdagend onderwerp in veel bedrijven. Of het nu gaat om slecht gedefinieerde KPI's, een slechte veiligheidscultuur onder werknemers, druk op lokale managers om bedrijfsbrede veiligheidsbeleidslijnen te negeren of iets anders, bijna elk bedrijf worstelt met problemen met betrekking tot veiligheid. Bastiaan's Vierpuntige Veiligheidsaanpak benadrukt het belang van veiligheid en prestaties in de productie. Hij laat zien hoe veiligheid niet alleen een prioriteit is, maar de basis vormt van hun succes. Deze strategie heeft de faciliteit nieuw leven ingeblazen en tot een levendig centrum voor samenwerking en voortdurend leren gemaakt.

Tijdens de presentatie zal Bastiaan je meenemen op zijn transformerende reis, uitdagingen aangaan, een culturele verschuiving in veiligheid initiëren en een visionair 10-jarenplan implementeren. Dit zet het podium voor een boeiende tafeldiscussie waar je actief kunt deelnemen en in contact kunt komen met Bastiaan en mededeelnemers. Na de sessie is er de mogelijkheid tot netwerken.

Programma

Locatie: Restaurant Bij Robbert, Kerkstraat 118, 2411 AG Bodegraven

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directeuren Supply Chain

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.