Vormgeven aan de Toekomst van Productie bij Shell | Een exclusief Vision Dinner met Sanchay Roy, General Manager Manufacturing

19 juni 2024

Neem deel aan het exclusieve Vision Dinner op 19 juni waarbij Sanchay Roy, General Manager Manufacturing bij Shell, zijn inzichten en ervaringen in operational excellence en innovatie zal delen.

Sanchay is toegewijd aan continue verbetering en innovatie, en belooft de aanwezigen te inspireren. Sluit u bij ons aan terwijl hij de complexiteiten van moderne productie navigeert, waarbij hij de rol van digitale transformatie bespreekt en Shell Lubricants positioneert voor blijvend succes in een veranderend industrielandschap. Na zijn keynote heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een gemodereerde discussie met andere deelnemers.

Sanchay Roy, Shell

Inschrijven
speaker
Sanchay Roy

General Manager Manufacturing

Sanchay Roy brengt meer dan 9 jaar ervaring met zich mee bij Shell, voorafgegaan door belangrijke rollen bij Philips en GE. Met een achtergrond in Industrial Engineering wordt Sanchay's reis van ingenieur naar manager gekenmerkt door een toewijding aan de Lean mindset en een onvermoeibaar streven naar verbetering.

Company
Shell

Informatie
Onderwerp

Bij Shell Lubricants heeft Sanchay Roy een transformerende reis geleid binnen de organisatie, met de focus op kritieke gebieden zoals: het verbeteren van operational excellence, het verbeteren van de supply chain en het stroomlijnen van kapitaalprojectprocessen. Ondanks de marktleidende positie van Shell Lubricants, heeft Sanchay mogelijkheden voor verbetering geïdentificeerd, met name bij het aanpakken van technologische uitdagingen en het bevorderen van een cultuur van verandering. Zijn aanpak benadrukt het gebruik van inzichten uit data-analyse om de veerkracht van toeleveringsketens te verbeteren en technologische schulden aan te pakken, waardoor efficiëntie en effectiviteit worden bevorderd door digitalisering.

Deze sessie wordt georganiseerd als onderdeel van het Smart Industry Network Netherlands (SINN) programma 2024. RSVP nu om uw plek veilig te stellen.

Programma

Locatie: Slot Loevestein, Loevestein 1, 5307 TG Poederoijen

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Executives in the Dutch manufacturing industry and related sectors

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.