Springboarden naar de Industrie van Morgen | De Doorslaggevende Rol van Connectiviteit in Innovatie

4 juni 2024

Tijdens dit Vision Dinner zullen Ron Veldhuizen en Bret Baas ons meenemen in hun strategieën en ervaringen rond innovatie en over de cruciale rol die connectiviteit speelt in die strategieën. Kom op 4 juni bij ons voor een inzichtelijke avond vol operationele technologie en innovatie, afgewisseld met lekker eten en tal van mogelijkheden om te netwerken.

Ron Veldhuizen, FrieslandCampina

Bret Baas, RAI Amsterdam

Inschrijven
speaker
Ron Veldhuizen

Director Operational Technology

Ron Veldhuizen is een gepassioneerde leider met een gevarieerde achtergrond bij FrieslandCampina. Voordat hij in Operational Technology ging werken, heeft hij onder andere ervaring opgedaan in Finance, Supply Chain en Risk management. Deze veelzijdige achtergrond maakt hem bijzonder geschikt voor zijn huidige rol als Global Director Operational Technology.

Company
FrieslandCampina

speaker
Bret Baas

Manager IT & Digital

Het doel van Bret Baas is om van RAI Amsterdam, naast het culturele baken dat het al is, ook een cultureel baken te maken dat dient als het innovatiecentrum van Nederland. Hij heeft al enkele opmerkelijke successen behaald op dat gebied en is niet van plan om binnenkort te stoppen.

Company
RAI Amsterdam

Informatie
Onderwerp

Op dit moment zijn er geen trends zo krachtig als de trend naar een meer verbonden wereld. Van mobiele telefoons en diensten die ons in staat stellen om (video)gesprekken over de hele wereld te voeren tot bedrijven die fabrieken verbinden met gecentraliseerde infrastructuren voor gestroomlijnde (fabrieks)werking, bijna alles wordt met elkaar verbonden. Van consumenten tot industrie, logistiek en magazijnen.

Ron Veldhuizen, Global Director Operational Technology bij FrieslandCampina, en Bret Baas, Director IT & Digital bij RAI Amsterdam, hebben zeer verschillende banen, maar werken beiden op hun eigen manier aan connectiviteit. Voor Bret draait connectiviteit allemaal om betrouwbaarheid en hij zal ons alles vertellen over de overgang die RAI heeft gemaakt naar 5G en de strategie erachter. Voor Ron betekent connectiviteit het verbinden van de vele productiefaciliteiten die FrieslandCampina over de hele wereld exploiteert, met een wereldwijde OT-organisatie en standaard wereldwijde oplossingen. Op deze manier kunnen Ron en FrieslandCampina hun wereldwijde OT-infrastructuur transformeren en de basis leggen die nodig is voor verdere innovatie.

Programma

Locatie: Michelin Restaurant ‘t Amsterdammertje, Rijksstraatweg 119, 3632 AB Loenen aan de Vecht

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Leaders in Operations, Supply Chain and IT

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.