Het managen van groei bij ASML | Het vinden van balans tussen innovatie en efficiëntie in technisch leiderschap

10 september 2024

Tijdens het Vision Dinner op 10 september zal Mike LaBelle, Head of Engineering, EUV Factory bij ASML, zijn eerstehands ervaringen delen in het optimaliseren van ASML's productie- en engineeringsprocessen. Deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen uitdagingen te delen en dit onderwerp te bespreken met Mike en de andere aanwezige vakgenoten. Als u geïnteresseerd bent in dit onderwerp en perspectief, aarzel dan niet om u aan te melden!

Mike LaBelle, ASML

Inschrijven
speaker
Mike LaBelle

Director of Engineering, EUV Factory

Met meer dan 25 jaar ervaring in manufacturing engineering heeft Mike LaBelle aanzienlijke projecten geleid in een high-tech, low volume en high mix omgeving. Zijn expertise strekt zich uit over het overdragen van fabrieksactiviteiten, leveranciersontwikkeling en de introductie van nieuwe producten. Mike heeft grote teams geleid op wereldwijde locaties, waaronder de VS, Azië en Europa. Zijn strategische focus ligt niet alleen op het leiden door complexe zakelijke cycli, maar ook op innovatie in productontwikkeling en operationele efficiëntie.

Company
ASML

Informatie
Onderwerp

Met de wereldwijde vraag naar rekenkracht worden microchips steeds belangrijker, en die trend heeft ASML tot een bekende naam gemaakt. Het bedrijf heeft zijn positie verdiend door technische uitmuntendheid en een dominante cultuur van innovatie die hen aan de top van hun vakgebied heeft gehouden. Naarmate het bedrijf groeit, komen er echter andere overwegingen om de hoek kijken: wanneer wordt een gezonde drang naar uitmuntendheid te perfectionistisch? En waar komen zakelijke overwegingen in beeld?

Samen met zijn team is Mike LaBelle, Head of Engineering EUV Factory bij ASML, verantwoordelijk voor de engineering en productie van ASML's vlaggenschipproduct: EUV lithografiesystemen. Tijdens dit Vision Dinner zal Mike ingaan op de transformatie van de organisatiecultuur van een fixatie op perfectionisme naar een focus op efficiëntie, en hoe deze herschikking de verbinding tussen operationele uitmuntendheid en meetbare zakelijke resultaten versterkt. Zijn presentatie zal de delicate balans behandelen tussen het behouden van technische precisie en het voldoen aan markteisen, evenals de afstemming van engineeringprocessen op bredere zakelijke doelstellingen.

Programma

Locatie: n.t.b., regio Eindhoven

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Leaders in Smart Industry & Supply Chain

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.