Reshaping Supply Chain Horizons: Strategic Exploration for Sustainability at Philips

18 april 2024

Bent u een leidinggevende die klaar staat om zich te verdiepen in de ins en outs van supply chain excellence met Teus van Dieren, Head Supply Chain Strategy & Transformation bij Philips? In een wereld gevormd door geopolitiek en een toenemende focus op duurzaamheid, staat Philips op het punt om haar aanpak van de supply chain te revolutioneren. Tijdens een Vision Dinner op 18 april zal Teus u door deze aanpak leiden, waarbij hij dieper ingaat op de strategische reis van Philips om de dynamiek van de supply chain te veranderen door stoffen van Azië naar Europa te verplaatsen.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Teus van Dieren, Philips

Inschrijven
speaker
Teus van Dieren

Head of Supply Chain Strategy & Transformation

Met een schat aan ervaring die hij heeft opgedaan bij bedrijven zoals Heineken en Friesland Campina, is Teus van Dieren al meer dan een jaar een waardevolle aanwinst voor Philips. In zijn huidige rol houdt Teus toezicht op de productie en levering van producten voor mondzorg binnen Philips.

Company
Philips

Informatie
Onderwerp

Verkrijg inzicht in de uitdagingen en triomfen van het sturen van dit project, en leer over de toewijding van Philips aan duurzame praktijken in de supply chain en de balans tussen kosteneffectiviteit en milieuverantwoordelijkheid. Niet alleen krijgt u de kans om uit de eerste hand te leren van Teus' ervaring; na zijn keynote-presentatie, waarin Teus u meeneemt door de praktische implicaties en lessen die zijn geleerd tijdens de transformatie van Philips, neemt u deel aan een tafelgesprek met andere leidinggevenden. Mis deze kans niet om waardevolle inzichten op te doen, deel te nemen aan betekenisvolle discussies en te netwerken met professionals die dezelfde interesses delen.

Deze sessie wordt georganiseerd als onderdeel van het Smart Industry Network Netherlands (SINN) programma 2024.

Programma

Locatie: n.t.b.

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Executives in the Dutch manufacturing industry and related sectors

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.