Continuous Improvement: From Buzzword to Reality | How Refresco Reduced Waste and Improved Operational Effectiveness

29 mei 2024

Het optimaliseren van operationele efficiëntie is lange tijd beschouwd als een nogal onstoffelijk doel door veel operationele professionals. Echter, Rowdy van Raalten, Site Director bij Refresco, heeft een proces ontwikkeld waarmee hij continuous improvement vanuit de bestuurskamer naar de werkvloer kan brengen. Deze aanpak heeft onder andere tastbare resultaten behaald bij het minimaliseren van verspilling. Dit komt niet alleen ten goede aan het resultaat van Refresco, maar gaat ook hand in hand met de toewijding van de organisatie om haar milieu-impact te minimaliseren. Om te leren hoe Rowdy dit proces heeft opgezet, gecommuniceerd heeft met de relevante belanghebbenden in de organisatie en de implementatie ervan op operationeel niveau, nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan dit unieke Vision Dinner.

Rowdy van Raalten, Refresco

Inschrijven
speaker
Rowdy van Raalten

Site Director

Rowdy van Raalten is een gepassioneerde leider in de voedings- en drankenindustrie. Zijn eerdere ervaring ligt op het gebied van operational excellence en continuous improvement. In zijn huidige rol als locatiedirecteur heeft hij bredere verantwoordelijkheid binnen het productie- en operationele gebied.

Company
Refresco

Informatie
Onderwerp

Naast het leren over Rowdy's strategie om zijn organisatie voortdurend te verbeteren, krijgt u ook de kans om uw eigen uitdagingen en ideeën te delen met collega's in een ongedwongen setting om te leren, verbinding te maken en geïnspireerd te raken.

Programma

Locatie: De Dyck, Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB Woubrugge

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Chief Supply Chain Officers and Chief Operating Officers

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.