Virtual Round Table | Platform Business Continuity & Resilience met Worldline Global

23 mei 2023

Tijdens deze Virtual Round Table zal Natascha zal zich richten op de complexe uitdagingen op het gebied van bedrijfscontinuïteit, veerkracht en informatiebeveiliging in een steeds meer onderling verbonden en onderling afhankelijke wereld. Ze gaat in op hoe je dat doet binnen een multinational die te maken heeft met meerdere internationale organisaties en verschillende culturen. Verder zal Natascha de discussie op gang brengen door in te zoomen op hoe het Nederlandse en Europese bedrijf onderlinge afhankelijkheid in hun strategieën moeten incorporeren om continuïteit te waarborgen.

Na de presentatie is er een gemodereerde discussie met Natascha en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Natascha Hannema, Worldline Global

Inschrijven
speaker
Natascha Hannema

Head of Business Continuity, Resilience and Information Security

Natascha is hoofd van een internationaal team met professionals die in negen verschillende landen wonen en werken. Binnen haar rol stemt ze Europese toezichtregelgeving af, implementeert- en ondersteunt ze innovatieve betalingsoplossingen door informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit & (cyber) veerkracht, en combineert ze technische oplossingen met functionele processen en getalenteerde mensen.

Company
Worldline Global

Informatie
Onderwerp

De COVID-19-pandemie, de oorlog in Oekraïne en de crisis met Rusland zijn belangrijke factoren die de continuïteit, het crisismanagement en de securitybenadering heroverwegen en hervormen. Toegenomen onderlinge afhankelijkheden tussen een bedrijf en hun zakenpartners, overheidsinstanties en andere sectoren creëren nieuwe niveaus van complexiteit. Digitale transformatie en hyperconvergence creëren onbedoelde toegangspoorten tot risico's, kwetsbaarheden, aanvallen en storingen. Hoe benader en waarborg je zowel de bedrijfscontinuïteit als een adequaat beveiligingsniveau in deze complexe omgeving?

Programma

Locatie: Online, Microsoft Teams
16:00 - 17:30

Doelgroep

Verantwoordelijken voor Crisis, Veiligheid, Continuïteit & Veerkracht

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.