Business Continuity: Central or Decentral? Perspective on business continuity and resilience at Heineken

29 maart 2023

Bij Heineken Netherlands Supply is de tussentijdse keuze gemaakt om te gaan voor een hybride model van decentrale en centrale bedrijfscontinuïteit en veerkracht. Hoe implementeer je deze plannen zowel centraal als decentraal met minimale weerstand? Tijdens dit Vision Dinner vertelt Lukas alles over zijn aanpak en werkwijze. Na zijn presentatie is er een open discussie met Lukas en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Lukas Teijema, Heineken

Inschrijven
speaker
Lukas Teijema

Privacy, IT/OT Cyber Security and Continuity

Lukas werkt sinds november 2019 bij Heineken. Hij is verantwoordelijk voor privacy, maar ook voor IT en operationele veiligheid bij Heineken. Hij is ook verantwoordelijk voor de bedrijfscontinuïteit van Heineken. Daarvoor was hij in staat beveiligingsfuncties uit te voeren voor een aantal grote bedrijven.

Company
Heineken

Informatie
Onderwerp

Doorgaans hebben grote organisaties de neiging om de bedrijfscontinuïteit en veerkracht op centraal niveau te beheren en te beheersen. Samenwerking en vertaling van centrale plannen kan echter lastig blijken door weerstand op decentraal niveau.

Programma

Locatie: Kloosterhoeve in Harmelen
17:30 - 20:30

Doelgroep

Directeuren en Managers Bedrijfscontinuïteit & Veerkracht, Crisis en Veiligheid

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.