Cyberaanvallen Binnen Vitale Organisatie | Vitens-perspectief op hoe om te gaan met cyberdreiging

13 juni 2023

Tijdens dit Vision Dinner neemt Matthijs Zwart, CIO & CISO, je mee in de security-aanpak binnen Vitens. Als vitaal bedrijf dat altijd moet leveren, kunnen inbreuken ernstige gevolgen hebben. Het risico van geen toegang tot drinkwater staat op het spel. Om deze dreiging te voorkomen, simuleert Vitens bijvoorbeeld scenario's waarin de software langere tijd niet functioneert om te kijken of het bedrijf zonder computers nog drinkwater kan leveren.

Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Matthijs en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Matthijs Zwart, Vitens

Inschrijven
speaker
Matthijs Zwart

CIO & CISO

Sinds 2017 werkt Matthijs bij Vitens, het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Eerder werkte hij bij het Amerikaanse mediabedrijf AMC International, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de end-to-end operatie van het internationale mediaverkeer en de distributie voor 80 televisiezenders waarmee 450 miljoen huishoudens werden bereikt. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies binnen KPN waar hij de eerste mobiele internetdienst in Europa voortbracht. Matthijs heeft een Master of Science in Applied Physics.

Company
Vitens

Informatie
Onderwerp

Het is vaak moeilijk om alle systemen up-to-date te houden en te screenen op mogelijke cyberaanvallen. Hierdoor blijft de kans op een aanval binnen een organisatie groot. Hoe houdt u het minimaliseren van cyberrisico bij uw bedrijf bij in de eindeloze race met hackers?

Programma

Locatie: Restaurant Hoefslag, Bosch en Duin
17:30 - 20:30

Doelgroep

Evenement voor Directeuren en Managers in Cyber ​​Security

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.