Safe Together: Securing Van Oord’s Supply Chain | With Edwin Franse, CISO at Van Oord

31 oktober 2023

Innovatie is een essentieel onderdeel van de bedrijfsformule en filosofie bij Van Oord. Cybersecurity vormt in dit opzicht geen uitzondering. Edwin Franse, CISO bij Van Oord, heeft een veerkrachtig beveiligingssysteem op basis van best practices in de branche geïmplementeerd, dat wordt erkend door zowel vakgenoten als certificeringsinstanties.

Een zeer belangrijk aspect van de beveiliging bij Van Oord is de beveiliging van de honderden leveranciers en partners waarmee Van Oord samenwerkt. Niet alleen kan een inbreuk bij een van deze bedrijven de beveiliging van Van Oord in gevaar brengen, maar ook is supply chain security een van de belangrijke aandachtspunten van recente regelgevende interventies. Maar hoe kun je weg blijven van uitgebreide vragenlijsten en beoordelingen die tijdrovend en resource-intensief zijn? Edwin Franse zal hierover uitweiden en zijn gedachten en aanpak delen.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Edwin Franse, Van Oord

Inschrijven
speaker
Edwin Franse

CISO

Na zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven begon Edwin Franse zijn carrière als bedrijfsadviseur voordat hij zijn passie voor cyberbeveiliging ontdekte bij het Nederlandse Ministerie van Defensie. Daar bouwde Franse zijn carrière voordat hij opnieuw de sprong naar het bedrijfsleven maakte toen hij zes jaar geleden de functie van CISO bij Van Oord aanvaardde.

Company
Van Oord

Informatie
Onderwerp

Sluit je aan bij ons voor een uniek Vision Dinner op 31 oktober en laat je inspireren door de reis van Edwin Franse. In een kleinschalige ronde tafel setting voor cybersecurity executives zal Edwin deelnemers meenemen door de beveiligingsstrategie van Van Oord, het belang van digitale beveiligingspartnerships met supply chain partners, en zijn geleerde lessen in het beveiligen van zijn contacten zo veel mogelijk. Na de presentatie is er gelegenheid tot discussie en netwerken.

Programma

Locatie: Restaurant HFSLG, Bosch en Duin

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Cyber Security Executives

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.