Houd hackers buiten de deur | Cybersecurity binnen het Radboud UMC

14 september 2022

Tijdens dit Vision Dinner deelt Sander Vols, CISO van het Radboud UMC zijn ervaringen rondom het omgaan met en voorkomen van succesvolle hacks. Daarbij leunt hij op een brede ervaring van niet enkel informatiebeveiliging, maar ook de kennis en kunde rondom inlichtingen en opsporing van cybercriminelen. Bent u benieuwd naar zijn ervaringen en visie? U bent van harte welkom! Na de presentatie is er ruimte voor uitgebreide discussie en interactie met Sander en de overige deelnemers.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Sander Vols, Radboud UMC

Inschrijven
speaker
Sander Vols

Chief Information Security Officer, Information Management

Voordat Sander in 2020 neerstreek als CISO bij het Radboud UMC, was hij onder meer lange tijd werkzaam voor het Ministerie van Economische Zaken. Binnen het cluster Economische Veiligheid was hij naaste adviseur van de minister en werkte hij nauw samen met de verschillende inlichtingen en veiligheidsdiensten. De kennis en ervaringen die hij daar opdeed bieden hem een uniek set aan vaardigheden voor zijn rol binnen het Radboud UMC.

Company
Radboud UMC

Informatie
Onderwerp

Het gevaar voor cyberaanvallen neemt sterk toe en is met name in de gezondheidszorg zeer hoog. Hoewel er flink geïnvesteerd wordt in beveiliging, kan het toch voorkomen dat cybercriminelen binnen komen, met alle gevolgen van dien. Vanaf dat moment komen er verschillende uitdagingen op tafel, voor zowel de lange als korte termijn: wat is de impact van de hack? Hoe traceer je de oorzaak? Hoe zaten we voor de hack in de wedstrijd? Welke maatregelen nemen we om dergelijke situaties in de toekomst zo veel mogelijk uit te sluiten?

Programma

Locatie: Kasteel Montfoort
17:30 - 20:30

Doelgroep

CISO en CIO

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Security

Bedrijfsgerichte digitale transformatie bij allnex | Optimalisatie van de integratie van data en systemen

Tijdens dit Vision Dinner zal Wim Vanderpoorten de benadering van allnex delen om de vaak aTijdens dit Vision Dinner zal Wim Vanderpoorten de benadering van allnex delen om de vaak tegenstrijdige doelen van innovatie en veiligheid te beheren in een steeds meer onderling verbonden wereld. Hij zal ingaan op uitdagingen met betrekking tot beveiliging en gegevens ondersteuning in relatie tot de algehele digitale transformatie van allnex, waarbij hij de nadruk legt op de integratie en optimalisatie van gegevens en systemen en het op een veilige manier clusteren van gegevens, om deze in hun concurrentievoordeel te gebruiken. Na zijn presentatie is er een gemodereerde discussie met Wim en de andere deelnemers. Wilt u meer weten over de uitdagingen waar Wim en de andere deelnemers mee te maken hebben gehad tijdens hun transformatietraject? Dan bent u van harte welkom!tegenstrijdige doelen van innovatie en veiligheid te beheren in een steeds meer onderling verbonden wereld. Hij zal ingaan op uitdagingen met betrekking tot beveiliging en gegevens ondersteuning in relatie tot de algehele digitale transformatie van allnex, waarbij hij de nadruk legt op de integratie en optimalisatie van gegevens en systemen en het op een veilige manier clusteren van gegevens, om deze in hun concurrentievoordeel te gebruiken. Na zijn presentatie is er een gemodereerde discussie met Wim en de andere deelnemers. Wilt u meer weten over de uitdagingen waar Wim en de andere deelnemers mee te maken hebben gehad tijdens hun transformatietraject? Dan bent u van harte welkom!

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.