Een ‘net te laat’ perspectief op beveiliging: Veilige bedrijfsstrategie bij Intergamma

6 oktober 2022

Gijs zal bij Intergamma inzicht geven in zijn aanpak om ervoor te zorgen dat de veiligheid van nieuwe code en infrastructuur voldoende gewaarborgd is, zonder een overdaad aan tooling en processen. Hij zal ingaan op de aspecten van de organisatie die bovenstaande strategie voor Intergamma een adequate keuze maken versus een secure-by-design.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Gijs Zijderveld, Intergamma

Inschrijven
speaker
Gijs Zijderveld

CISO

Gijs Zijderveld heeft een brede achtergrond in cybersecurity, waarbij hij onder meer vijf jaar bij Deloitte op de afdeling Cyber ​​Risk heeft gewerkt. Inmiddels is hij bij Intergamma eindverantwoordelijk voor cybersecurity. Hierbij zoekt hij altijd naar de juiste balans tussen veiligheid en efficiëntie bij het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën. Naast deze rol is Gijs ook actief als vrijwilliger in de schuldhulpverlening.

Company
Intergamma

Informatie
Onderwerp

De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor DevSecOps op het gebied van cybersecurity. Het doel is om zoveel mogelijk kwetsbaarheden op te lossen voordat code en infrastructuur live worden gezet. Maar hoe houdt u de balans met flexibiliteit en time-to-market? Dit roept vragen op als: overdrijven we in het aantal tools en processen dat we onze ontwikkelaars opleggen? Is onze risicotolerantie niet stiekem groter dan we aannemen? Dit soort vragen liggen ten grondslag aan de beveiligingsstrategie van Intergamma, waar ook de keuze voor een 'net te laat'-aanpak onder valt.

Programma

17:00 - 20:30

Locatie: Zuiver Amersfoort

Doelgroep

CISO en IT & Security Directeuren

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.