Een perspectief op de security rol vanuit Deventer Ziekenhuis | Een manusje-van-alles of vak expert?

7 november 2023

Op 7 november neemt Sander Kruese, CISO bij Deventer Ziekenhuis, ons mee in zijn securitystrategie. Tijdens dit kleinschalige Vision Dinner bespreekt Sander hoe je als CISO de effectiviteit van security kan maximaliseren onder strikte budgettaire beperkingen, in een omgeving waar regelgevende en organisatorische druk toenemen. De belangrijkste focus van de avond is het vergroten van de interactie tussen de deelnemers om de fundamentele vraag te beantwoorden: Wat voor soort CISO vereist de voortdurende ontwikkelingen en vooruitgang in digitalisering: een manusje van alles, of een vakexpert?

Mis deze kans niet om te leren van een securityprofessional met een uniek perspectief en om kennis en ervaringen uit te wisselen met relevante vakgenoten. U bent van harte welkom!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Sander Kruese, Deventer Ziekenhuis

Inschrijven
speaker
Sander Kruese

Concern Information Security Officer

Sander Kruese werkt sinds 2021 bij Deventer Ziekenhuis als Concern Information Security Officer (CISO). Daarvoor was hij Privacy & Security Advisor - Governance, Risk & Compliance bij Alliander. Als ervaren risicomanager en security officer creëert Sander draagvlak door IT & business en operationeel & strategisch niveau met elkaar te verbinden. Hij combineert zijn kennis op het gebied van security, risicomanagement, compliance en IT met organisatie- en veranderkunde.

Company
Deventer Ziekenhuis

Informatie
Onderwerp

Tijdens dit kleinschalige Vision Dinner bespreekt Sander hoe je als CISO de effectiviteit van security kan maximaliseren onder strikte budgettaire beperkingen, in een omgeving waar regelgevende en organisatorische druk toenemen. De belangrijkste focus van de avond is het vergroten van de interactie tussen de deelnemers om de fundamentele vraag te beantwoorden: Wat voor soort CISO vereist de voortdurende ontwikkelingen en vooruitgang in digitalisering: een manusje van alles, of een vakexpert?

Programma

Locatie: Restaurant de HFSLG, Bosch en Duin

De aanvang van het programma is 17.30 uur, gevolgd door een interactief programma inclusief diner van 18.00 tot 20.30 uur.

Doelgroep

Bijeenkomst voor cybersecurity professionals

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.