E-commerce beveiliging bij Ahold Delhaize – moet u uw b2c- en b2b-ondernemingen anders beveiligen?

7 juli 2022

Tijdens dit Vision Dinner deelt Ori Fragman de huidige grootste bedreigingen en uitdagingen die hij ervaart voor E-commerce platforms en bespreekt hij de E-commerce beveiligingsstrategie bij Ahold Delhaize. Ori zal vervolgens argumenten delen waarom bedrijven hun B2C- en B2B e-commerce activiteiten anders zouden moeten (of niet) moeten beveiligen. Na de eerste presentatie door Ori, neem je deel aan een gemodereerde discussie met de andere deelnemers.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Ori Fragman , Ahold Delhaize

Inschrijven
speaker
Ori Fragman

VP Information Security & CISO Europe

Ori Fragman is een Senior Executive met meer dan 18 jaar unieke en brede internationale ervaring, sterk leiderschap en zakelijke vaardigheden, en diepgaande domeinkennis op het gebied van informatietechnologie, softwareontwikkeling en cyberbeveiliging.
Naast zijn rol bij Ahold Delhaize is Ori bestuurslid en mentor van een aantal internationale Fintech & Cyber ​​Security VC's, start-ups en scale-ups en voormalig bestuurslid van de Israëlisch-Nederlandse Kamer van Koophandel en Industrie.

Company
Ahold Delhaize

Informatie
Onderwerp

E-commerce platforms zullen altijd een populair doelwit zijn voor cyberaanvallen, maar in de afgelopen jaren is de frequentie en verfijning van cyberaanvallen enorm gestegen. Het zijn schatkamers van persoonlijke en financiële gegevens voor mensen met kwade bedoelingen. Voor bedrijven van elke omvang kunnen de kosten van een inbreuk op zowel het verlies van gegevens als het vertrouwen van de klant enorm schadelijk zijn. Dit leidt tot de voor de hand liggende vraag: hoe zorg je voor een adequate bescherming van e-commerce en moet je je B2C- en B2B-activiteiten anders beveiligen?

Programma

Locatie: kasteel Montfoort
17:30 - 20:30

De inloop is vanaf 17:30 uur en het programma inclusief diner is van 18:00 - 20:30 uur. Na het programma is er gelegenheid voor koffie en netwerken. Deelname is gratis.

Doelgroep

Vision Dinner voor CISOs en CIOs

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.