Cybersecurity As a Competitive Advantage | The importance of building a cyber-aware workforce

4 april 2023

VodafoneZiggo onderscheidt zich van concurrenten door haar klant betrouwbaarheid en stabiliteit te bieden. Hierdoor is cybersecurity van cruciaal belang en wordt het gezien als een strategisch thema. Tijdens dit Vision Dinner richt Jurre zich op de rol van werknemers en de waarde van een cyberbewust personeelsbestand. Hoe heeft hij de afgelopen jaren het cyberbewustzijn naar een hoger niveau weten te tillen?

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Jurre Horsels, VodafoneZiggo

Inschrijven
speaker
Jurre Horsels

Senior Manager Corporate Security

Jurre Horsels werkt ruim twee jaar bij VodafoneZiggo en geeft momenteel leiding aan de afdeling corporate security van het bedrijf. Als Senior Manager Corporate Security voert hij vitale beveiligingsprojecten uit en ondersteunt hij de overkoepelende bedrijfsstrategie van VodafoneZiggo. Daarvoor kreeg hij de kans om binnen VGZ diverse cyber- en risico gerelateerde functies te vervullen.

Company
VodafoneZiggo

Informatie
Onderwerp

Cybersecurity

Programma

Locatie: HFSLG, Bosch en Duin
17:30 - 20:30

Doelgroep

Directeuren en Managers Cyber ​​Security

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.