Houd hackers buiten de deur – Praktijkcase vanuit het Radboud UMC voor het onderwijs

28 maart 2023

Tijdens dit Vision Dinner deelt Sander Vols, CISO van het Radboud UMC zijn ervaringen rondom het omgaan met en voorkomen van succesvolle hacks. Daarbij leunt hij op een brede ervaring van niet enkel informatiebeveiliging, maar ook de kennis en kunde rondom inlichtingen en opsporing van cybercriminelen. Bent u benieuwd naar zijn ervaringen en visie? Wilt u meer leren van een praktijkcase uit een andere branche en nieuwe ideeën opdoen? U bent van harte welkom! Na de presentatie is er ruimte voor uitgebreide discussie en interactie met Sander en de overige deelnemers.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Sander Vols, Radboud UMC

Inschrijven
speaker
Sander Vols

Chief Information Security Officer, Information Management

Voordat Sander in 2020 neerstreek als CISO bij het Radboud UMC, was hij onder meer lange tijd werkzaam voor het Ministerie van Economische Zaken. Binnen het cluster Economische Veiligheid was hij naaste adviseur van de minister en werkte hij nauw samen met de verschillende inlichtingen en veiligheidsdiensten. De kennis en ervaringen die hij daar opdeed bieden hem een uniek set aan vaardigheden voor zijn rol binnen het Radboud UMC.

Company
Radboud UMC

Informatie
Onderwerp

Het gevaar voor cyberaanvallen neemt sterk toe. Hoewel er flink geïnvesteerd wordt in beveiliging, kan het toch voorkomen dat cybercriminelen binnen komen, met alle gevolgen van dien. Vanaf dat moment komen er verschillende uitdagingen op tafel, voor zowel de lange als korte termijn: wat is de impact van de hack? Hoe traceer je de oorzaak? Hoe zaten we voor de hack in de wedstrijd? Welke maatregelen nemen we om dergelijke situaties in de toekomst zo veel mogelijk uit te sluiten?

Programma

Locatie: WebEX
16:00 - 17:30

Doelgroep

Voor security, data en IT verantwoordelijken

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.