Voorkomen en verhelpen | De toenemende wereldwijde dreiging van cyberaanvallen

15 september 2022

Tijdens deze Virtual Round Table deelt Koen Gijsbers zijn ervaring en deskundige kennis die hij de afgelopen decennia heeft opgedaan bij de NAVO en het Nederlandse Ministerie van Defensie. Hij gaat dieper in op de huidige strategische, operationele en tactische trends binnen het cybersecurity domein en hun implicaties voor de (nabije) toekomst. . Na zijn presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Koen en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om mee te doen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Koen Gijsbers, dcypher

Inschrijven
speaker
Koen Gijsbers

Global Senior Executive Advisor Digital, Cyber and Innovation

Company
dcypher

Informatie
Onderwerp

Terwijl de kinetische actie in het Russische en Oekraïense conflict zich beperkt tot het traditionele slagveld, vormen aanvallen binnen het cyberdomein wereldwijd een toenemende dreiging. Door gevoelige gegevens te stelen en te dreigen met publieke blootstelling of door de IT-infrastructuur te ondermijnen, brengen bedreigingen zoals ransomware en wiperware de bedrijfscontinuïteit en het vertrouwen van het publiek in gevaar. Beveiligingstechnologie speelt een belangrijke rol; elke organisatie is echter vatbaar voor cyberaanvallen. Focus op preventie alleen is niet genoeg; het is ook van vitaal belang om de juiste mechanismen te hebben wanneer uw organisatie het slachtoffer wordt van een succesvolle cyberinbreuk.

Programma

16:00 - 17:30 uur
Online via Teams

Doelgroep

CISO en CIO

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.