De digitale transformatie van FrieslandCampina

29 september 2021

Hoe voer je een digitale transformatie door in een traditioneel zuivelbedrijf als FrieslandCampina, eigendom van 17.000 boeren? En hoe waarborg je de digitale veiligheid, ook in het samenspel met ketenpartners?

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule
Inschrijven
Spreker

Ad de Goeij

Global Director IT Strategy & Planning

Ad werkt sinds 2017 bij FrieslandCampina. Vanaf 2020 is hij Global Director IT Strategy & Planning. Hij is verantwoordelijk voor de FrieslandCampina IT strategie en leidt de interne IT transformatie. Zijn focus ligt op IT Strategy, Enterprise Architecture, IT Portfolio Management, IT Strategic Vendor Management en IT Security, Risk and Compliance. Voor FrieslandCampina werkte Ad 12 jaar bij KPMG als (Senior) manager en Advisor.

Bedrijf

FrieslandCampina is één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld en exporteert haar producten naar meer dan honderd landen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke digitaliseringsslag doorgemaakt, niet alleen in de interne organisatie, maar ook extern richting de klant en partners. Een ontwikkeling die door de huidige pandemie in een stroomversnelling is gekomen.

Informatie
Onderwerp

Tijdens deze Virtual Round Table vertelt Ad de Goeij over de digitale ambities van FrieslandCampina. Hij laat zien op welke manier FrieslandCampina een balans zoekt tussen het realiseren van waarde uit digitale transformatie en het waarborgen van een betrouwbare technologische backbone. Tevens neemt hij u mee in de stappen die zijn genomen om een IT organisatie op te zetten die het bedrijf maximaal ondersteunt in het realiseren van deze digitale ambities.

Programma

16.55 uur | Inbellen op de Teams vergadering
17.00 uur | Start Virtual Round Table
18.30 uur | Einde

Doelgroep

Directeuren IT, Technologie & Digital

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partner(s)

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.